Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Aktuality » Fleet dodavatel » Noví partneři Tour de Fleet 2015

Noví partneři Tour de Fleet 2015

 
den-s-fleetem

úterý, 17. února 2015

Do první akce Tour de Fleet 2015 sice ještě zbývají více než dva měsíce, již dnes je ale potvrzena řada partnerů jednotlivých podniků. O nově koncipovaný seriál fleetových setkání je mezi dodavateli fleetů zájem, a to jak ze strany automobilek, tak ze strany dodavatelů z jiných oborů. Všech pět podniků obsadí např. značky Ford, Škoda, Peugeot, Jaguar/Land Rover, Toyota a přibývají další. Dřívější start do fleetové sezony akcí časopisu FLEET vyžaduje i časnější jednání o jednotlivých formách prezentace. Vybraných podniků Tour de Fleet se zúčastní v roli partnerů přední operativně-leasingové společnosti, jako ALD Automotive, Arval či LeasePlan a také tradiční partneři fleetových akcí RWE Energo, CCS Česká společnost pro platební karty a další. Naopak novým partnerem je pojišťovací makléř AON.

 

Souběžně s přípravami jednotlivých akcí Tour de Fleet pokračují také přípravy anket ALD Automotive Fleet Awards 2015 a Hankook Firemní auto roku 2015. Společnost Hankook Tire se rozhodla navázat na loňskou spolupráci a bude i v letošním roce titulárním partnerem této části výročních Fleetových cen České republiky. Paralelně s přihláškami jednotlivých značek probíhá i nominační proces; již první akce „Tour“ v Plzni bude i oficiálním testovacím dnem odborné poroty.

I její členové postupně přibývají a jako již tradičně se v ní objevují zajímavá jména. Zasednou v ní např. ing. Rastislav Vašica, finanční ředitel společnosti Bohemia Sekt, a.s., ing. Mojmír Olšer, generální ředitel společnosti Colorlak, a.s., Jiří Linder, správce vozového parku společnosti Seznam.cz a řada dalších. Po několika letech se například do poroty vrací ing. Michal Drtina, generální ředitel společnosti Mettler Toledo, s.r.o., zatímco novým členem je Radan Beneš, člen rady jednatelů a Ředitel úseku Dopravní služby společnosti ČEZ, a.s. V jednání je účast řady dalších významných manažerů, kteří doposud členy stočlenné manažerské poroty nebyli.

Všechny podniky Tour de Fleet 2015 včetně závěrečné akce v Praze bude natáčet televize Sport 5 a následně odvysílá patnáctiminutové sestřihy. Stejně jako v minulých letech se na jaro chystají Nominační přílohy v Hospodářských novinách a Ekonomu – jejich termín je 9., resp. 11.6.2015. „Fleetový rok“ časopisu FLEET tedy začíná nabírat na obrátkách.

Vozy nominované do loňského ročníku Hankook Firemní auto roku si můžete prohlédnout zde.

Napsal: redakce

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz