Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » O2 den s fleetem vítá nového exkluzivního partnera

O2 den s fleetem vítá nového exkluzivního partnera

 
image3710

pátek, 20. března 2009

Časopis FLEET firemní automobily, pořadatel třetího ročníku celostátního setkání manažerů vozových parků, které se koná 9. června na letišti v Brně-Tuřanech, vítá nového exkluzivního partnera akce, kterým je společnost NOKIA. Nokia je přední...

 

Časopis FLEET firemní automobily, pořadatel třetího ročníku celostátního setkání manažerů vozových parků, které se koná 9. června na letišti v Brně-Tuřanech, vítá nového exkluzivního partnera akce, kterým je společnost NOKIA.

Nokia je přední světovou společností působící v oblasti mobilních komunikací. Nokia usiluje o zlepšení života lidí a zvýšení jejich produktivity tím, že nabízí snadno ovladatelné a bezpečné produkty, jako jsou mobilní telefony, a řešení pro podniky. Nokia patří mezi největší poskytovatele mobilní GPS navigace a zejména profesionálních komunikačních řešení do vozidel. Nejnovější produkty, informace o technických parametrech a výše uvedených řešení naleznete na www.nokia.cz.

Každý návštěvník, který se svým mobilním telefonem vybaveným aplikací Nokia Mapy navštíví stánek společnosti Nokia, získá měsíční navigační licenci v hodnotě 250 Kč zdarma!
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz