Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Tour de Fleet 2017 startuje 20. dubna

Tour de Fleet 2017 startuje 20. dubna

 
2016-brno

čtvrtek, 13. dubna 2017

Také v letošním roce pořádá časopis FLEET firemní automobily sérii setkání provozovatelů a dodavatelů firemních vozových parků pod názvem Tour de Fleet 2017. Značka Tour de Fleet vznikla v roce 2015, takže letošní ročník je již třetí v pořadí.

 

Nicméně tradice odborných setkání pod hlavičkou časopisu FLEET spadá mnohem dál, do roku 2007, kdy se konal na brněnském letišti vůbec první Den s Fleetem. Od té doby uspořádal časopis  FLEET desítky setkání tohoto typu, které se staly vítaným cílem odborných fleet manažerů českých společností i dalších řídicích pracovníků, jejichž kompetence zahrnují firemní vozové parky.

Letos jsou v nabídce Tour de Fleet tři stěžejní akce, a to v Brně, v Mostě a v Pardubicích. Ostatní budou organizovány individuálně buď pro konkrétní zájemce z řad dodavatelů, nebo na tematické bázi. „Jako každá akce s delší tradicí vyžadují i naše fleetová setkání inovace a hledání optimálních modelů. Jedná se vždy o nastavení citlivé rovnováhy mezi zájmy dodavatelů, hostů, ochotou dodavatelů investovat do této formy podpory prodeje, zájmy automobilek a ostatních partnerů apod. Momentálně se hodně věnujeme rozvoji platformy testujauto.cz, která byla hosty našich akcí přijata mimořádně příznivě. Fungování tohoto objednávkového systému pro testovací jízdy letos otestujeme i při akci Dynamický autosalon, která se koná v rámci Průmyslových veletrhů začátkem května na výstavišti v Letňanech. Tato akce jde již za hranice čistě fleetové události, protože oslovuje i širší veřejnost, nicméně díky spojení s Průmyslovými veletrhy počítáme se silnou obchodní klientelou. Jedno je jisté: hosté našich akcí si přejí pestrou nabídku, výběr a možnost srovnání. Někteří například požadují, ale vozy byly při testovacích akcích řazeny ne podle značek, ale podle segmentů. Což bohužel s ohledem na zájmy vystavovatelů zatím nejde. V každém případě se Dny s Fleetem budou vyvíjet i v budoucnu a my se budeme snažit hledat optimální kompromis pro všechny,“ říká Martin Mensa, vedoucí společnosti Club 91, s.r.o, která je vydavatelem časopisu FLEET, před prvním letošním Dnem s Fleetem.

Vše nasvědčuje tomu, že brněnský Den s Feetem bude velmi pestrou, obchodně orientovanou akcí v duchu naší dlouholeté tradice, která začala v roce 2007. Očekáváme na 300 hostů z řad správců vozových parků, na 88 testovacích vozů včetně několika elektromobilů a hybridů a na dobré cestě jsou i on-line objednávky testovacích jízd, kterých navzdory zatím poměrně slabé nabídce ze strany vystavovatelů bylo deset dnů před akcí již zhruba padesát. Přitom on-line objednávání dává vystavovatelům jedinečnou možnost předem vědět, kdo má o jejich vozy zájem a dobře se na setkání připravit. Na akci Den s Fleetem – Brno je stále možné se přihlásit na stránkách www.ifleet.cz, testovací jízdu lze objednat na www.testujauto.cz > objednávka podle události > Den s Fleetem – Brno. Pro objednání není nutná registrace.

O akci:
Den s Fleetem 2017 - Brno
Celostátní setkání manažerů pro pořizování a správu vozových parků a dodavatelů odvětví
Datum konání: 20. dubna 2017
Program od 9:30, registrace od 8:30
Masarykův okruh Brno
664 81 Ostrovačice
www.brno-circuit.com

 

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz