Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Aktuality » Fleet manažer » Vychází FLEET č. 2/2013

Vychází FLEET č. 2/2013

 
fleet-titulky

úterý, 16. dubna 2013

Již tento týden vychází druhé letošní vydání magazínu FLEET firemní automobily. V jeho obsahu najdou čtenáři opět řadu článků na témata související se správou a financováním vozových parků, stejně jako představení produktů a automobilů.

 

Již tento týden vychází druhé letošní vydání magazínu FLEET firemní automobily. V jeho obsahu najdou čtenáři opět řadu článků na témata související se správou a financováním vozových parků, stejně jako představení produktů a automobilů.


Mezi nejzajímavější témata jistě patří článek Iva Hykyše ze společnosti Siemens, který pojednává o problematice elektronických aukcí. Zajímavý je také pohled Radovana Mužíka na domácí fleetový trh a jeho aktuální stav. Společnost Fleet Partners provedla vlastní studii a její závěry jsou publikovány v tomto materiálu. Pro firmy žádající o poskytnutí úvěru či leasingu bude jistě zajímavé pojednání o procesu prověřování bonity klientů prostřednictvím Nebankovního registru klientských informací, které sepsal Jiří Rajl, výkonný ředitel CNCB (Czech Non-Banking Credit Bureau). Nad dosavadním vývojem operativního leasingu v České republice se zamyslel Stanislav Zelenka z České asociace fleet managementu, součástí jeho materiálu je i názor několika zástupců leasingových společností.


Mezi dalšími tématy Fleetu č. 2/2013 naleznou čtenáři mimo jiné problematiku optimálního řešení menších škod na vozidlech a částečně související článek na téma rychloservisních služeb. Vzhledem k nástupu letní sezony přijdou možná leckomu vhod informace o nejnovějších testech letních pneumatik a zájemcům o trendy ve vývoji automobilové techniky je určen článek o možnostech dalšího vývoje zážehových agregátů. Na toto téma ostatně přišla řeč také během rozhovoru s  Janem Laubem ředitelem společnosti Ford, s.r.o., neboť právě Ford slaví v současnosti úspěch se svou zážehovou řadou EcoBoost. O praktických zkušenostech s provozem aut jsme si tentokrát popovídali s Ondřejem Pastrňákem ze společnosti Red Bull Česká republika a sami jsme si vyzkoušeli nové Subaru Forester, Range Rover Evoque, Ford S-Max či Mercedes-Benz Citan. Byli jsme také na návštěvě ve Velké Británii, protože továrna v Sunderlandu tam právě zahájila výrobu inovovaného elektromobilu Nissan Leaf, který se zakrátko dostane i na náš trh.


Nový FLEET firemní automobily vychází 19. dubna.      

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Příspěvky jsou zakázányČlánek má zakázané vkládání komentářů.
 
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz