Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Aktuality » Fleet manažer » Vychází první FLEET ročníku 2017

Vychází první FLEET ročníku 2017

 
01-2017

úterý, 28. února 2017

Magazín FLEET firemní automobily vstupuje do letošního ročníku právě nyní svým prvním vydáním. I nadále zůstává odborným titulem se zaměřením na problematiku správy vozových parků a provozu firemních či služebních automobilů, celoroční spolupráce s týdeníkem Ekonom jej však posouvá také směrem k širší veřejnosti. Díky společné distribuci obou magazínů se FLEET dostane k mnoha novým čtenářům.

 

V obsahu prvního letošního vydání tedy nechybí články odborné, úzce zaměřené na problematiku fleet managementu, ani materiály obecnějšího zaměření nebo odborné články na související témata. Konkrétně se jedná například o pojednání o aerodynamickém odporu vozidel, o možnostech a problémech vodíkových palivových článků, o pravidlech pro bezpečné předjíždění nebo, v sekci věnované firemní mobilitě, o tom, jak řešit problémy se zpožděním, či zrušením letu při cestování letadlem.

Odborné materiály v prvním letošním vydání Fleetu jsou zaměřeny na několik různých oblastí. Tou první je problematiky nadměrných poškození vozidel a motivace řidičů k zodpovědné péči o svěřenou techniku. K tématu se vyjádřila i řada zkušených manažerů. FLEET č. 1/2017 přináší také přehled velkých dodávkových vozů kategorie N1 a pojednává o problematice vhodných automobilů pro obchodní cestující. V rámci celoročního seriálu zaměřeného na operativní leasing se první díl věnuje nastavení parametrů smlouvy.

Nový FLEET přináší i řadu dalších informací, včetně rozhovorů s Martinem Březinou, vedoucím fleetového oddělení společnosti Porsche Česká republika, nebo Ivanem Bruthansem, který má ve společnosti Syngenta na starosti nejen vozový park v České republice, ale také dohlíží na transformaci Fleet Policy v mnoha dalších zemích.

Celoroční předplatné magazínu FLEET firemní automobily jakož i jednotlivá vydání můžete objednat zde, ve volném prodeji jej získáte při zakoupení týdeníku Ekonom č. 9/2017.    

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz