Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Archiv 2005-19 » Vychází FLEET 3/2012

Vychází FLEET 3/2012

 
d41f_titulka_3_2012

čtvrtek, 31. května 2012

Nové vydání magazínu FLEET firemní automobily právě vychází a na osmi stranách se ohlíží za nedávným CCS Dnem s Fleetem, který proběhl 16. května v golfovém centru Kaskáda nedaleko Brna. Komentář, ohlasy účastníků i shrnutí prezentací a přednášek...

 

Nové vydání magazínu FLEET firemní automobily právě vychází a na osmi stranách se ohlíží za nedávným CCS Dnem s Fleetem, který proběhl 16. května v golfovém centru Kaskáda nedaleko Brna. Komentář, ohlasy účastníků i shrnutí prezentací a přednášek doplňuje tradičně bohatý fotografický materiál. Jedna z odborných přednášek, které na CCS Dni s Fleetem zazněly, se objevuje také v tomto vydání Fleetu v podobě uceleného článku.

 

Jedná se o téma provozní nákladovosti lehkých užitkových vozidel, na které se zaměřil ing. Radovan Mužík ze společnosti Fleet Partners. Stejně jako v přednášce na Dni s Fleetem, také ve svém článku ilustruje obrovské rozdíly v provozních nákladech užitkových automobilů stejné kategorie a dochází k závěru, že v extrémních situacích může firma za stejné peníze jezdit buď s jedním, nebo až třemi automobily, což je argument, který nutí k zamyšlení...


Článek o zpětném leasingu, který se začíná v domácích podmínkách prosazovat zejména v souvislosti s přechodem firem na operativní leasing, nastiňuje možnosti, které tento produkt nabízí. Autor, ing. Stanislav Zelenka, požádal o komentář také zástupce významných operativních leasingových společností. Ty se totiž v pohledu na tento produkt a možnosti jeho využití liší.


Mezi dalšími články v letošním třetím vydání odborného magazínu FLEET firemní automobily naleznou čtenáři například zamyšlení nad nebezpečími plynoucími pro řidiče z billboardů u silnic, exkurs do světa elektromobilů malých netradičních výrobců, reportáž z nedávné konference Mobility Management 2012, pojednání o přínosu stabilizačního programu ESP, rozhovor s ředitelem domácího zastoupení Volva Frankem Versaevelem a řadu testů zajímavých automobilů, mezi kterými nechybí novinky jako Mercedes-Benz B180 CDI, Kia Cee´d 1.4 CVVT, nová Honda Civic či technická lahůdka Volvo V60 Plug-in hybrid. Došlo i na užitkové automobily: modernizovanou Toyotu Hilux či osvědčený Opel Movano. To vše opět doplněno řadou kratších článků, krátkých zpráv názorů a zamyšlení na téma fleet managementu a automobilismu.

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz