Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Archiv 2005-19 » Vychází poslední Fleet roku 2012

Vychází poslední Fleet roku 2012

 
d504_titfltcz062012rgb

středa, 28. listopadu 2012

Šesté pravidelné vydání magazínu FLEET firemní automobily vychází již zítra. Jeho osmdesát stran je věnováno opět výběru témat souvisejících úzce s provozem a správou vozových parků, hlavním tématem je přitom ohlédnutí za letošními ALD Automotive...

 

Šesté pravidelné vydání magazínu FLEET firemní automobily vychází již zítra. Jeho osmdesát stran je věnováno opět výběru témat souvisejících úzce s provozem a správou vozových parků, hlavním tématem je přitom ohlédnutí za letošními ALD Automotive Fleet Awards. V obsáhlém materiálu s bohatým fotografickým doprovodem naleznou čtenáři také podrobné výsledky a dílčí hodnocení v anketě Firemní auto roku.

V několika článcích se jejich autoři v tomto vydání dotkli problematiky úspor pohonných hmot respektive výdajů na ně. Ať už z hlediska volby správné motorizace, optimalizace nákupu pohonných hmot či efektivnějšího nakládání s nimi.


V dalších materiálech se ohlédneme za přínosy a úskalími multisourcingu, představíme elektromobil Nissan Leaf či nahlédneme do správy vozového parku u společnosti Stakoplast. Zajímavým dopravně psychologickým tématem je komunikace řidičů a jejich asertivita. V rámci samostatné rubriky Firemní mobilita jsme se zaměřili na letecké třídy a jejich charakteristiku. Věděli jste, že letecké společnosti mají každá jiný rozestup sedadel v ekonomické třídě a rozdíly mohou být dost zásadní? I podle toho lze vybírat, s kým letět...


Redakčnímu testu jsme tentokrát podrobili čtyři zcela rozdílné automobily: Lexus GS 450h, Fiat Freemont a Kiu Cee´d SW, představíme také nový Jaguar XF Sportbrake a alespoň stručně dvanáct zajímavýh novinek, které přijdou na trh v příštím roce.

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz