Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Archiv 2005-19 » Vyšel první FLEET ročníku 2011

Vyšel první FLEET ročníku 2011

 
7b97_obsah

pátek, 4. března 2011

V nové grafické podobě a s novou sekcí Firemní mobilita vyšlo první vydání magazínu FLEET firemní automobily ročníku 2011. Záměrem bylo Fleet dále zatraktivnit a zpřehlednit. Rozdělen je nyní do tří hlavních sekcí, z nichž jedna je zcela nová. Možná...

 

V nové grafické podobě a s novou sekcí Firemní mobilita vyšlo první vydání magazínu FLEET firemní automobily ročníku 2011. Záměrem bylo Fleet dále zatraktivnit a zpřehlednit. Rozdělen je nyní do tří hlavních sekcí, z nichž jedna je zcela nová. Možná bude pro čtenáře překvapivé, když na stránkách Fleetu najdou i letadla, vlaky či autobusy. To vše spadá do nové samostatné sekce s názvem Firemní mobilita, která se věnuje modernímu, komplexnímu přístupu k mobilitě firemních zaměstnanců, která je založena na optimálním využívání všech myslitelných způsobů dopravy. I nadále ale v obsahu převládají a budou převládat automobily a vše, co je s jejich provozem spojeno. Co všechno na svých stránkách konkrétně přináší vydání 1/2011?

Profily vozového parku společnosti Seznam.cz a fleetové nabídky a politiky Volkswagenu, konkrétně jeho divize užitkových vozů. Pojednání o přechodu z finančního na operativní leasing od Stanislava Zelenky, zamyšlení nad současným přístupem domácích firem k TCO z klávesnice Radovana Mužíka, článek o využívání automobilů v hotelových službách, Veronika Hamerníková rozsáhle zpracovala téma rehabilitace firemních řidičů a s ním souvisejících kursů, Eva Dünker se zamyslela nad možnostmi při uplatňování nároku na náhradu škody způsobené stavem vozovky, společným úsilím pojednali o problematice účtování a danění vozidel v operativním leasingu Marcela Zbořínková a Karel Herbst, čímž navázali na pilotní článek o formách financování vozového parku, který vyšel na sklonku roku 2010.
V sekci firemní mobilita jsme vedle zamyšlení nad přístupem ke komplexní mobilitě připravili zajímavé téma problematiky samoobslužných odbavovacích kiosků na letištích a profil letounu BAE 146.
V produktové části magazínu naleznete technické pojednání o možnostech a významu takzvaného „downsizingu“ pohonných jednotek, které připravil Petr Hanke. Téma automobilových navigací se zaměřilo na nejnovější možnosti, které tyto přístroje nabízejí. V testech vám přiblížíme Volkswagen Sharan 2.0 TDI, Peugeot 5008 2.0 HDI, Mercedes-Benz R350 CDI a Suzuki Kizashi 2.4 VVC 4WD.

Pokud máte o FLEET firemní automobily zájem, napište si o vzorový výtisk na adresu: info@ifleet.cz nebo si jej můžete zde rovnou předplatit, a to za 599 Kč na celý rok.
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz