Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » ALD Automotive Fleet Awards oznamují mediální partnery

ALD Automotive Fleet Awards oznamují mediální partnery

 
6768_banner_fa2011loga_modr

středa, 27. dubna 2011

Letošní ročník Fleetových cen ČR a volby Firemního auta roku se bude spoléhat na mediální partnerství s prestižními tituly ekonomického a oborového zaměření. Hlavním mediálním partnerem letošního ročníku je týdeník EKONOM, partnery jsou dále tituly...

 

Letošní ročník Fleetových cen ČR a volby Firemního auta roku se bude spoléhat na mediální partnerství s prestižními tituly ekonomického a oborového zaměření. Hlavním mediálním partnerem letošního ročníku je týdeník EKONOM, partnery jsou dále tituly AUTOMAKERS, E15, FINANCE.CZ, FINANČNÍNOVINY.CZ, LOBBY a PODNIKATEL.
 
Mediální partneři se představí při dílčích akcích, a to 11. května v Lednici, 15. září v Dříteči a 6. října při slavnostním vyhlášení cen v hotelu Diplomat v Praze. „Velmi si vážíme spojení s mediálními partnery, z nichž někteří podporují Fleet Awards již od prvního ročníku soutěže. Mediální partnerství pomáhá dostávat soutěž do povědomí širší odborné veřejnosti, než je komunita lidí spjatá s auty a vozovými parky. To současně pomáhá šířit osvětu o významu fleet managementu obecně.“ říká ředitel vydavatelství Club 91 s.r.o. a vydavatel časopisu FLEET ing. Martin Mensa. Mediální partneři podpoří akci pomocí tištěných inzerátů, bannerů a redakčního pokrytí.
 

PROFILY PARTNERŮ – ALD AUTOMOTIVE FLEET AWARDS 2011

Ekonom
Nezávislý zpravodajsko-analytický a ekonomický týdeník, který poskytuje objektivní a nezkreslené informace. Pomáhá při rozhodování podnikatelů, manažerů, investorů a zástupců veřejné správy. Kvalitní čtení v něm najdou všichni, kteří se zajímají o dění v ekonomice, společnosti a politice a hledají informace zasazené do kontextu, rozebrané do hloubky.
Ekonom představuje výjimečné podnikatelské osobnosti, přináší příběhy úspěšných firem. Nabízí exkluzivní rozhovory i profesionální poradenský servis. Pravidelně se věnuje oblasti práva a daní, managementu a řízení i nejnovějším objevům ve vědě a technice. Pravidelné vydává přílohu Ekonom Exportér určený pro vývozce.

Vydavatelem Ekonomu je společnost Economia, která podniká také na Slovensku prostřednictvím své dceřiné společnosti Ecopress. Economia, největší vydavatelství ekonomického a odborného tisku v ČR, byla založena v roce 1990 a letech 1994 až 2008 byla jejím hlavním akcionářem Verlagsgruppe Handelsblatt. Od září 2008 patří vydavatelství Economia do skupiny investora Zdeňka Bakaly.

Automakers
Portál Automakers je prvním zpravodajským serverem pro automobilový průmysl v České republice. V září 2005 jej založil Jonas Faukner, který již dříve stavěl podobné portály v americkém Michiganu. Automakers nabízejí jako první v tuzemsku on-line zpravodajství z odvětví, které je zaměřeno na dodavatele, výrobce a prodejce aut.

Servis nabízí čerstvé zprávy do Vaší emailové schránky třikrát týdně, od roku 2006 pak každý den. Zprávy jsou dodávány v českém a anglickém jazyce. Jejich obsahem jsou novinky o nových modelech a jejich cenách, o prodejní politice jednotlivých značek a informace ze světa dodavatelů a výrobců. Přidanou hodnotou pro prodejce jsou zejména informace o chystaných výběrových řízeních na služební automobily ze strany veřejné správy a velkých firem.

Zpravodajství je možné bezplatně vyzkoušet po dobu jednoho měsíce. Stačí zaslat na adresu operátora emailové adresy koncových uživatelů. K adrese je jen třeba připojit výběr jazyka, ve kterém by klient chtěl zpravodajství odbírat. Portál Automakers je prvním zpravodajským serverem pro automobilový průmysl v České republice. V září 2005 jej založil Jonas Faukner, který již dříve stavěl podobné portály v americkém Michiganu. Automakers nabízejí jako první v tuzemsku on-line zpravodajství z odvětví, které je zaměřeno na dodavatele, výrobce a prodejce aut.

Servis nabízí čerstvé zprávy do Vaší emailové schránky třikrát týdně, od roku 2006 pak každý den. Zprávy jsou dodávány v českém a anglickém jazyce. Jejich obsahem jsou novinky o nových modelech a jejich cenách, o prodejní politice jednotlivých značek a informace ze světa dodavatelů a výrobců. Přidanou hodnotou pro prodejce jsou zejména informace o chystaných výběrových řízeních na služební automobily ze strany veřejné správy a velkých firem.

Zpravodajství je možné bezplatně vyzkoušet po dobu jednoho měsíce. Stačí zaslat na adresu operátora emailové adresy koncových uživatelů. K adrese je jen třeba připojit výběr jazyka, ve kterém by klient chtěl zpravodajství odbírat.

E15
Deník E15 je v současné době jednoznačně nejčtenějším deníkem v prostorách kancelářských center. Své čtenáře si nachází jak mezi běžnými zaměstnanci středních a velkých korporací, které obvykle
v těchto prostorách sídlí, tak i mezi klíčovými manažery těchto firem. Společným rysem všech čtenářů deníku E15 je však aktivní zájem o ekonomické dění a jeho souvislosti. Naší strategií je nadále posilovat pozici mezi těmito lidmi, a držet tak velmi vysokou kvalitu čtenářského portfolila. To je téměř bez výjimky tvořeno aktivně pracujícími lidmi v produktivním věku s minimálně středoškolským vzděláním, kteří patří do skupin A či B sociálně demografické klasifikace. Řízená distribuce, kterou do České republiky přinesl právě deník E15, je v rámci tištěných médií velice účinným nástrojem k doručení informací a samozřejmě také reklamy k jedinečné skupině čtenářů. Deník E15 dnes naleznete již na více než 500 místech vybavených distribučními stojany, a to Praze, Brně a Ostravě – centrech soustřeďujících český byznys. Stojany o kapacitě 100 až 400 ks jsou umístěny výhradně uvnitř budov v rámci jejich vstupních prostor. Naše distribuční místa pro umístění stojanů pečlivě vybíráme a musí splňovat předem daná kritéria. Pro jednotlivé čtenáře i firmy máme připraven abonentský program; tím je možné zajistit jistotu dodání deníku E15 magementu firmy či do vaší poštovní schránky každý pracovní den.


Finance.cz
Nezávislý portál Finance.cz patří k nejstarším odborně zaměřeným serverům na českém internetu a nabízí svým návštěvníkům již od roku 1997 informace ze světa financí. Portál Finance.cz poskytuje informace z oblasti ekonomiky a financí na českém i světovém trhu, přináší on-line zpravodajství od agentur Reuters, ČTK a HBI Press, indexy významných světových burz, on-line kurzy akcií BCPP, kurzy komodit, aktuální monitoring tisku a řadu praktických rádců, abeced, finančních průvodců a kalkulátorů.Součástí portálu Finance.cz je i Prodejní centrum, kde si může uživatel pohodlně od svého počítače uzavřít smlouvu např. o stavebním spoření, penzijním připojištění, povinném ručení, pojištění majetku, životním či cestovním pojištění a sjednat další finanční produkty on-line. Navíc portál pro své uživatele připravuje další projekty, které pomáhají dotvářet komplexní internetové služby pro návštěvníky - stálé přílohy Studentské centrum, Poradenské centrum v osmi specializovaných oblastech, portál o povinném ručení, databázi nemovitostí a další. V průběhu roku jsou pak připravovány časově omezené komerční přílohy Hypotéky, Auto, Půjčky a další.

FinančníNoviny.cz
FinančníNoviny.cz poskytují aktuální zpravodajství ČTK ze světa ekonomiky, financí, investic, pracovního trhu, osobních financí a realit.
• Osobní finance. Sekce se zaměřuje na problematiku osobních financí, tj. financování bydlení (hypotéky, stavební spoření), úvěry, půjčky, daně a pojištění. Přináší aktuální zpravodajství z oblasti, odborné články k dané problematice a samozřejmě přehled bankovních domů a nabídku produktů (včetně možnosti porovnání podle vybraných kritérií).
• Investice, On-line prodej, Pro podnikatele, Evropská unie


Lobby
Časopis Lobby, který je na trhu od roku 1999, má za cíl prosazovat zájmy podnikatelů a manažerů a usilovat o zlepšování podnikatelského prostředí.

Podnikatel
Souhrn základních informací
• Působnost na mediálním trhu: od roku 1997
• Náklad: 11 000 výtisků
• Ověření nákladu tisku: zajišťuje ABC ČR, člen IF ABC
• Čtenářská skupina: top management velkých a středních firem
• Distribuce: systémem direct mail na konkrétní jména, funkce a adresy čtenářů
• Databáze: spravovaná a aktualizovaná ve spolupráci se společností Kompass Czech Republic
• Způsob doručení: list je čtenářům doručován v průhledné fólii
• Pokrytí: celé území ČR, proporcionálně (v závislosti na ekonomické síle regionů)
• Monitoring tisku: zajišťují společnosti Newton IT a Anopress IT
• Partnerství: přední profesní svazy a sdružení, odborné konference a veletrhy
• Možnost prezentace: textová, grafická, vkládaná
• Oborové zaměření: nejdůležitější odvětví národního hospodářství
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz