Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » ANDĚL 112 A TOP CENTRUM noví partneři O2 Dne s Fleetem – podzim

ANDĚL 112 A TOP CENTRUM noví partneři O2 Dne s Fleetem – podzim

 
1429_znak

úterý, 23. srpna 2011

V plném proudu jsou přípravy na největší fleetovou akci letošního druhého pololetí – O2 Den s Fleetem – podzim (Golf & Spa Resort Kunětická hora, 15. září). V této chvíli je již přihlášeno přes 200 hostů z řad fleet operátorů, přibyli též dva noví...

 

V plném proudu jsou přípravy na největší fleetovou akci letošního druhého pololetí – O2 Den s Fleetem – podzim (Golf & Spa Resort Kunětická hora, 15. září). V této chvíli je již přihlášeno přes 200 hostů z řad fleet operátorů, přibyli též dva noví partneři akce. Řady oficiálních účastí značek rozšíří Jaguar (zastupuje společnost Charouz), Land Rover (společnosti Dajbych) a nově se rovněž účastní oficiální importér vozů Nissan. Plejáda vozů oficiálně přítomných na českém trhu je tak téměř kompletní, počet testovacích vozů přesáhne stejně jako v Lednici stovku.

Pan Rostislav Matula, obchodní ředitel společnosti ANDĚL 112 a.s., která nedávno rozšířila řady oficiálních partnerů, k účasti na O2 Dni s Fleetem-podzim říká: „Pro společnost ANDĚL 112, a.s. je poctou, že se mohla zařadit do partnerské skupiny společností, které se budou prezentovat na akci O2 Den s Fleetem 2011 - podzim. Cílem naší prezentace je představit naše služby včetně asistenčních karet a GPS lokátoru / SOS tlačítka. Věříme, že budeme příjemným zpestřením na této akci a pomůžeme rozšířit prezentované obory o asistenční službu. Rádi každého účastníka a partnera uvítáme na našem stánku.“

V podobném duchu odpovídá na otázku, proč jeho firma volila účast na prestižní fleetové akci, též pan Jaroslav Novák, majitel společnosti TOP CENTRUM, která je též novým oficiálním partnerem: „Jednak je to prestižní záležitost, dále možnost setkání se stávajícími partnery a zákazníky a v neposlední řadě příležitost představit a nabídnout své služby široké fleetové veřejnosti a pokusit se zde najít další spokojené zákazníky.“

Všechno nasvědčuje tomu, že podzimní O2 Den s Fleetem bude svým rozsahem dosud největší akcí svého druhu. Bezkonkurenčně největší počet partnerů, kteří akci podpoří, a také nejkomplexnější účast oficiálních importérů v historii jsou důkazem vysoké atraktivity této obchodně – společenské akce. Manažeři pro pořizování a správu vozových parků se na O2 Den s Fleetem 2011 – podzim mohou registrovat zde.

Přehled všech oficiálních partnerů najdete na této adrese.

Akce O2 Den s Fleetem 2011-podzim se koná pod oficiální záštitou p. Radko Martínka, hejtmana Pardubického kraje.

Profily nových partnerů:
ANDĚL 112
Společnost ANDĚL 112, a.s. byla založena v roce 2011 jako ryze česká společnost, která klade vysoký důraz na poskytování komplexních služeb motoristům. Profesionálové s mnohaletou praxí se spojili a vytvořili moderní asistenční službu ANDĚL112 na pomoc motoristům. Od počátku svého vzniku je klíčovým prvkem a aktivním nástrojem v řízení společnosti certifikát kvality ČSN EN ISO 9001:2008.
Hlavním cílem a posláním společnosti ANDĚL 112 - OCHRÁNCE NA CESTÁCH je poskytovat vysoce kvalitní a precizní služby pro motoristy v nouzi a tím potlačit mnohdy negativní mínění některých řidičů na tento druh služeb.

Asistenční služby pro motoristy zabezpečujeme prostřednictvím vlastních poboček a ve spolupráci se smluvními partnery, kteří jsou strategicky rozmístěni po celé České republice.
Našim zákazníkům za výhodných podmínek nabízíme asistenční karty PREMIUM a PREMIUM PLUS, které motoristům přináší rozsáhlé služby a možnosti.

Společnost ANDĚL 112, a.s. nyní exkluzivně uvádí na trh sofistikovaný GPS lokátor/SOS tlačítko a detektor autonehody - lokalizační zařízení pro ochranu a sledování vozů. Tento produkt nás v našem oboru řadí do velmi úzké skupiny asistenčních společností využívajících k zaměření porouchaného vozidla GSM a GPS technologii. Náš systém, jež si zákazník nechá nainstalovat do vozidla, eliminuje nesnáze při popisování přesné polohy poruchy či závady, pouhým stisknutím SOS tlačítka vidíme přesné GPS souřadnice, které jsou systémem ihned přeposlány do navigace asistenčního vozidla, jež operativně vyjíždí k zákazníkovi. Rovněž na základě registrace vidí ANDĚL 112 jméno a telefon zákazníka, kterého okamžitě kontaktuje a do příjezdu zásahového vozu mu poskytne vzdálenou podporu a pomoc. Tento produkt dále umožňuje rozšíření o detektor autonehody pro automatické odesílání SOS zprávy do systému.

TOP CENTRUM – Jaroslav Novák
Společnost TOP CENTRUM – Jaroslav Novák byla založena v roce 1996 se sídlem v Lázních Bohdaneč. Předmětem činnosti byl zpočátku prodej nářadí a nástrojů mimořádné kvality pro profese voda – topení – plyn. Na základě požadavků a potřeb trhu rozšířila firma TOP CENTRUM sortiment nabízených produktů a po obdržení povolení Ministerstva dopravy č. C-1558 nabízí společnost TOP CENTRUM návrhy a montáže vestaveb do všech typů vozidel a zároveň tyto změny provádí a zaznamenává do velkého technického průkazu.

Kromě standardních vestaveb, jako jsou pojízdné servisní dílny, pojízdné kanceláře a sklady, firma vyrábí různé speciální vozy např. kamerové a čistící vozy pro kanalizace, měřící vozy, laboratoře, pohotovostní, havarijní a zásahové vozy. Na přání zákazníka se dodávají do vozidel další přídavná zařízení jako jsou měniče napětí, svářecí agregáty, generátory, nezávislé topení, nájezdové lyžiny, střešní nosiče, navijáky, navigace, světelná a zvuková signalizace atd.

TOP CENTRUM svým přístupem k zákazníkům, prezentací a charakterem nabídky služeb oslovila řadu firem od řemeslníků, živnostníků až po nadnárodní společnosti. Pro svojí tradici, technickou progresi, vysokou úroveň a hospodářskou i personální stabilitu zaujímá přední místo ve svém oboru na českém trhu. TOP CENTRUM si váží všech zákazníků, jejichž dlouhý výčet je důkazem, že firma je důvěryhodným a spolehlivým partnerem. O spokojenosti vypovídá především zkušenost, že TOP zákazníci se stále vrací.


 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz