Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » AUTOCENTRUM BARTH novým partnerem O2 Dne s Fleetem-podzim

AUTOCENTRUM BARTH novým partnerem O2 Dne s Fleetem-podzim

 
698e_ac_2_rgb

pondělí, 27. června 2011

Komunikační platforma časopisu FLEET firemní automobily se stává stále atraktivnější nejen pro výrobce a oficiální importéry automobilových značek, ale také větší autosalony a dealery, pro něž tvoří firmy a společnosti významnou část obchodního...

 

Komunikační platforma časopisu FLEET firemní automobily se stává stále atraktivnější nejen pro výrobce a oficiální importéry automobilových značek, ale také větší autosalony a dealery, pro něž tvoří firmy a společnosti významnou část obchodního portfolia. K významným dealerským skupinám patří např. AUTOCENTRUM BARTH, které se stalo partnerem podzimního O2 Dne s Fleetem, významného setkání manažerů vozových parků a jejich dodavatelů. Autocentrum Barth je dalším v řadě nových partnerů O2 Dne s Fleetem ohlášených koncem minulého týdne: společností Benzina, ČEZ a ELIT. (celá zpráva zde) O Autocentru Barth, jeho aktivitách a nabídce pro firemní zákazníky jsme hovořili s p. Michalem Burkoněm, předsedou představenstva.

Můžete nám stručně představit vaši společnost?
Naše společnost byla založena v roce 1998, kdy jsme začínali s prodejem vozů značek Škoda. Postupem času se přidaly další značky a dnes jsme autorizovaným prodejcem a servisem značek Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT a FIAT, přičemž u Volkswagenu a Fiatu zastupujeme jak divizi osobních, tak užitkových vozů. Celkem tak máme v naší nabídce přes osmdesát modelů pro všechny tržní segmenty od minivozů přes vozy nižší a střední třídy, MPV, SUV, kabriolety, sportovní vozy, užitkové vozy, valníky, obytné vozy až po segment luxusních a dokonce i supersportovních vozů, protože máme autorizaci pro prodej modelu Audi R8. V naší nabídce jsou také ojeté vozy pod značkou Škoda Plus a Auto Plus. Celkem máme tři pobočky – jednu v Pardubicích na Dubině a dvě v Hradci Králové (ulice Brněnská a Bří. Štefanů).

Zákazníci u nás získávají automaticky slevu na práci a materiál v našich servisech, slevu na příslušenství a slevu na zapůjčení náhradních vozidel značek Škoda, Volkswagen, Audi nebo FIAT. Zákaznické vozy jsou při průchodu naším servisem na požádání bezplatně umyty a vyčištěny. Pokud čekají na opravu přímo v našich servisních centrech, mají možnost využít bezplatného internetu v našem internetovém koutku, bezplatné Wi-Fi připojení a možnost snídaně nebo svačiny zdarma při každé běžné servisní prohlídce.

Kolik nových vozidel jste předali Vašim zákazníkům v loňském roce a jaký je Váš plán pro letošní rok?
V loňském roce jsme prodali 1650 vozů a letos bychom rádi překročili hranici 2000 prodaných vozů.

Jaký podíl z těchto počtů zaujímají fleetové obchody?
V celkovém počtu námi prodaných vozů jsou fleetové obchody zastoupeny z 25 procent.

Jaké další služby nabízíte fleetovým zákazníkům?
Máme pro ně celou řadu nadstandardních služeb, ať už se jedná o polepy firemních vozidel dle dodaného návrhu (můžeme zpracovat i grafický návrh dle přání klienta), předání mimo naše provozovny zdarma (bez nákladů na přepravu), umytí vozu při servisní prohlídce nebo pick-up servis. O výhodách by se dalo mluvit velmi dlouhou dobu.

Co vás vedlo k rozhodnutí zapojit se do akce O2 Den s Fleetem?
Jsme prosperující firma, která je na trhu více jak dvanáct let a zúčastnit se takto prestižní akce je pro nás velice důležité.
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz