Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Credium den s fleetem s velkým úspěchem

Credium den s fleetem s velkým úspěchem

 
image1750

úterý, 12. června 2007

Za krásného počasí se dnes na letišti v Brně – Tuřanech odehrála akce CREDIUM DEN S FLEETEM, jejímiž hosty byli především nákupčí, manažeři hospodářské správy a fleet manažeři firem z celé ČR. Časopis FLEET připravil pro více než 150 účastníků...

 

Za krásného počasí se dnes na letišti v Brně – Tuřanech odehrála akce CREDIUM DEN S FLEETEM, jejímiž hosty byli především nákupčí, manažeři hospodářské správy a fleet manažeři firem z celé ČR. Časopis FLEET připravil pro více než 150 účastníků bohatý program, jehož první, dopolední část tvořily odborné přednášky z oblasti fleet managementu a dalších aspektů správy autoparků. Vysoce hodnoceno bylo vystoupení šéfredaktora časopisu FLEET Richarda Plose, který hovořil na téma Total Cost of Ownership. Zajímavé produkty pro společnosti spravující vozové parky rovněž prezentovali zástupci partnerů, jednak hlavního partnera akce, společnosti Credium, a dále exkluzivních partnerů – společností Allianz pojišťovna a Telefónica O2. Zástupci partnerů využili Credium Den s Fleetem k navázání nových kontaktů i k jednáním se stávajícími zákazníky na svých stáncích. Velmi působivá byla expozice společnosti GPD, partnera akce, který své zákazníky pozval do originálního amerického trucku. GPD je dnes nejaktivnějším obchodním subjektem v oblasti prodeje a servisu pneumatik, který vyvíjí zajímavá softwarová řešení právě pro fleety. V této oblasti je bezesporu jedničkou na trhu a ne náhodou již GPD spolupracuje s několika vyhlášenými leasingovými společnostmi. Atraktivní stánek servisní sítě Pneubox zase připomněl správcům vozových parků, že tato síť je sice novým, ale o to modernějším a atraktivnějším subjektem, který je schopen řešit pneu-hospodářství na velmi vysoké úrovni.

Nezbytnou a velmi atraktivní součástí programu byla možnost testů nejnovějších modelů osobních a LUV vozů. Do Brna přivezlo své vozy ne méně než 19 výrobců a importérů, k dispozici bylo bezmála 60 aut! Návštěvníci Credium Dne s Fleetem si mohli otestovat mimo jiné i nový Ford Mondeo, který měl českou výstavní premiéru teprve před necelým týdnem na Autosalonu 2007.

Po celé odpoledne se nezastavila kola motokár, jejichž piloti sváděli boje na improvizované trati, stejně tak v permanenci byla pravá formule od společnosti Mičánek Motosport. Pro většinu návštěvníků to byla první příležitost v životě svézt se v pravém závodním monopostu. Probíhala soutěž v rychlosti výměny kol formule, trať VC Monaka i další známé okruhy si mohli zájemci projet na simulátoru. Soutěž o hodnotné ceny společnosti Credium probíhala rovněž v lukostřelbě. Velkou radost měl i jeden vylosovaný účastník akce, který si odnesl poukaz na sadu litých kol od společnosti Alcar Bohemia v ceně 20 000 Kč. Atraktivní kulisu celého dne obstarávala startující a přistávající dopravní letadla sotva sto metrů od dějiště akce. „Nemělo to chybu,“ komentoval stručně, ale výstižně Credium Den s Fleetem jeden z návštěvníků, který přijel z Ostravy. K akci se podrobně vrátíme na stránkách zářijového Fleetu.

Ilustrační foto z akce Credium Den s Fleetem, 12. června v Brně.



 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz