Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Druhý rok testování s testujauto.cz

Druhý rok testování s testujauto.cz

 
2016-brno

úterý, 4. dubna 2017

V polovině loňského roku uvedla společnost Club 91, s.r.o. platformu testujauto.cz, která umožňuje efektivně plánovat a spravovat testovací jízdy jak ze strany poskytovatelů testů, tak ze strany samotných zájemců. I letos bude platforma na adrese www.testujauto.cz využita při všech plánovaných akcích Tour de Fleet 2017. Již nyní je možné objednat se k testovacím jízdám na Den s Fleetem v Brně, který se koná 20. dubna.

 

Přihlašovací tabulku najdete zde. Nabídka modelů se průběžně rozšiřuje. Info video o platformě  zde.

Letos byl navíc systém testujauto.cz inovován a rozšířen o nové prvky. Nejdůležitější změnou je možnost vytvářet a spravovat vlastní databázi vozů. Poskytovatel testů má při vkládání vozu do události nyní možnost buď využít centrální databázi testujauto.cz, nebo vložit vůz z vlastní databáze. Druhá varianta myslí zejména na situace, kdy poskytovatel testů nabízí konkrétní vůz okamžitě k prodeji, tedy jedná se o vůz „s cenovkou“.  Nabízen tak může být vůz přímo z testu, případně nový vůz, který je na skladě v identickém provedení jako testovaný.

Při tvorbě vlastní databáze si správce události, resp. jím jmenovaný poskytovatel testu vkládá vlastní fotografii vozu a odkaz na podrobnosti o voze (kartu vozu ve vlastní databázi apod.). Vozy „s cenovkou“ pak mají v nabídce testovacích vozů symbol cenovky, případně ještě symbol ojetého vozu, pokud vůz není zcela nový.

Tímto způsobem se výrazně zvyšuje obchodní potenciál platformy testujauto.cz Testy se už netýkají jen obecných modelových řad, ale lze do nich zahrnout i zcela konkrétní vozy ihned k odběru, ať už nové, nebo zánovní. Testující  se tedy může přímo proměnit v kupujícího.

Loni byla platforma testujauto.cz použita při třech akcích Tour de Fleet a bylo přes ní objednáno 576 testovacích jízd. Hlavní výhodou je možnost objednání na přesný čas, bezprostřední výměna kontaktních informací, úspory času na komunikaci a celkový komfort pro obě  strany.

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz