Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Fleet Management 2010

Fleet Management 2010

 
7513_fleet_logo

čtvrtek, 18. března 2010

Ve chvílích, kdy snížené ekonomické výkony firem vyzývají k optimalizaci nákladů na všech úsecích operativy, se pozornost managementu logicky ubírá i ke způsobu správy vozových parků, jehož manažeři jsou pod enormním tlakem. Ve svých pozicích...

 

Ve chvílích, kdy snížené ekonomické výkony firem vyzývají k optimalizaci nákladů na všech úsecích operativy, se pozornost managementu logicky ubírá i ke způsobu správy vozových parků, jehož manažeři jsou pod enormním tlakem. Ve svých pozicích hledají řešení, která jsou provozně bezpečná a zároveň ekonomicky nejefektivnější. Letošní konference Fleet Management 2010 bude hledat odpovědi na otázky „Kde lze ušetřit bez omezení funkčnosti a jak na to?“, „Jak se vyhnout skrytým rizikům v řízení vozových parků?“. Kromě toho odhalí, co nám krizové zkušenosti prozradily o efektivní správě vozových parků. Tato a další témata a otázky z odborného programu jsou výzvou k návštěvě konference Fleet Management v TOP Hotelu Praha ve středu 28. dubna 2010.

 

Letošní ročník organizátoři vnímají jako zlomový v tom směru, že je třeba zamezit negativním dopadům současné ekonomické situace na dlouhodobé fungování fleetů ve firmách. Kromě zajímavých případových studií mohou letos účastníci očekávat opravdu podnětnou interaktivní diskusi za účasti reprezentativního panelu zkušených fleet managerů ze společností zastupujících různé formáty, velikosti i způsoby řízení vozových parků.

 

Fakta o konferenci
Již 8. ročník akce organizuje společnost Blue Events ve spolupráci s Českou Asociací Fleet Managementu, odborným garantem je výzkumná agentura INCOMA GfK. Generálním partnerem akce je společnost 3M Česko, hlavním mediálním partnerem časopis FLEET firemní automobily a AutoBusiness.

 

Členové programu FLEETagent magazínu FLEET firemní automobily mají slevu na  konferenčním poplatku ve výši 40 %

 

Program konference naleznete zde

 

Bližší informace a on-line registraci naleznete na www.fleetmanagement.cz
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz