Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » FLEET vítá nové partnery podzimního O2 Dne s Fleetem

FLEET vítá nové partnery podzimního O2 Dne s Fleetem

 
d354__dsc0208

pátek, 24. června 2011

Časopis FLEET firemní automobily s potěšením oznamuje nové exkluzivní partnery podzimního setkání manažerů pro pořizování a správu vozových parků O2 Den s Fleetem 2011 – podzim, které se koná 15. září 2011 v Golf & Spa areálu Kunětická hora u...

 

Časopis FLEET firemní automobily s potěšením oznamuje nové exkluzivní partnery podzimního setkání manažerů pro pořizování a správu vozových parků O2 Den s Fleetem 2011 – podzim, které se koná 15. září 2011 v Golf & Spa areálu Kunětická hora u Pardubic.

Novým exkluzivním partnerem se stává společnost  BENZINA.

Benzina je provozovatelem nejpočetnější sítě čerpacích stanic na území České republiky, celkový počet je v současné době 337. Celá síť je diferenciována na čerpací stanice Benzina Plus s větším sortimentem služeb a nabídkou prémiových paliv Verva a na čerpací stanice Benzina Standart.

Novým exkluzivním partnerem je také Skupina ČEZ.

Skupina ČEZ je nejvýznamnějším energetickým uskupením regionu střední a východní Evropy. ČEZ patří do evropské desítky největších energetických koncernů a je nejsilnějším subjektem na domácím trhu s elektřinou. V České republice je Skupina ČEZ největším výrobcem elektřiny a tepla, na většině území provozovatelem distribuční soustavy a nejsilnějším subjektem na velkoobchodním i maloobchodním trhu s elektřinou.

„Účast na podzimním O2  Dnu s Fleetem jsme zvážili z hlediska mediálního i PR a rozhodli jsme se projektu účastnit jako exkluzivní partner. Věříme, že spojení Fleetu s naším pilotním projektem je krok správným směrem. Hosté akce tvoří cílovou skupinu našeho pilotního projektu a akce má zajištěné dobré mediální pokrytí,“ říká Veronika Fuxová z oddělení PR této společnosti.

Do třetice je novým exkluzivním partnerem společnost ELIT.

Společnost ELIT CZ, spol. s r.o., člen RHIAG Group, byla založena v roce 1992 v České republice. Od té doby vybudovala na trhu distribuční síť 28 poboček, jejímž prostřednictvím nabízí svým zákazníkům originální a kvalitativně rovnocenné náhradní díly pro osobní vozy, nákladní vozy i sortiment náhradních dílů pro motocykly. ELIT je součástí velkého celku, RHIAG Group je předním dodavatelem autodílů v Evropě, působí v osmi evropských zemích, je lídrem na trhu v Itálii a jako RHIAG CEE Region i ve velké části východní Evropy s více než 1 400 zaměstnanci. Na trzích v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, na Ukrajině a v Rumunsku je RHIAG CEE Region špičkou na trhu náhradní spotřeby s ročním obratem přes 120 milionů EUR.

Tomáš Kabrhel z marketingového oddělení společnosti k účasti firmy ELIT na Dni s Fleetem říká: „Účast na O2  Dni s FLEETem vítáme jako vhodnou příležitost prezentovat náš produkt CAR FLEET SERVIS a seznámit odbornou veřejnost s možnostmi oprav firemních vozových parků v „nezávislých“ autoservisech. Naším cílem bude odborné veřejnosti představit všechny výhody, spojené se servisem a opravami firemních parků pod značkou CAR FLEET SERVIS.“

Ilustrační foto

 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz