Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Na O2 Dni s Fleetem se představí i dealeři

Na O2 Dni s Fleetem se představí i dealeři

 
d729_image39422

čtvrtek, 16. dubna 2009

Dalšími partnery celostátního setkání manažerů vozových parků, které se koná 9. června 2009 pod hlavičkou časopisu FLEET firemní automobily, se staly dva zástupci prodejců automobilů. Jedním z Exkluzivních partnerů bude společnost Autopalace Group,...

 

Dalšími partnery celostátního setkání manažerů vozových parků, které se koná 9. června 2009 pod hlavičkou časopisu FLEET firemní automobily, se staly dva zástupci prodejců automobilů. Jedním z Exkluzivních partnerů bude společnost Autopalace Group, dealer a importér několika značek a jeden z předních subjektů na poli prodeje a servisu osobních automobilů v zemi, v roli Partnera se pak představí prodejce Škoda Auto – společnost Přerost & Švorc-Auto. Účast dealerů na akci O2 Den s Fleetem je důkazem toho, že setkání organizovaná časopisem FLEET fungují nejen jako nástroje k navazování obchodních kontaktů, ale i jako instrumenty na přímou podporu prodeje.

Profil Autopalace Group
Skupina Autopalace Group působí na našem trhu již od roku 1991 a za tu dobu vyrostla v jednoho z největších prodejců osobních vozů. V rámci skupiny působí několik společností. Společnost Auto Palace Spořilov s.r.o., která je tradičním prodejním centrem vozů Mazda, se v uplynulých letech stala rovněž jedním z největších prodejců vozů Ford. Mimo tyto značky nabízí Auto Palace Spořilov ve svých dvou showroomech ucelenou nabídku vozů Volvo, Mitsubishi, Hyundai a Nissan.

Dalším významným členem skupiny je společnost Auto Palace Butovice s.r.o., která se od počátku své činnosti v obrovské míře zasloužila o popularizaci značky Hyundai a od počátku je i nejvýznamnějším dealerem této značky v ČR. Od minulého roku je součástí skupiny i AB Auto Brno s.r.o., která své stávající aktivity v oblasti prodeje vozů Mazda, Fiat a Volvo rozšířila o nabídku vozů Hyundai a Mitsubishi. V průběhu května se změní na společnost Auto Palace Brno s.r.o. a dokončí tak své začlenění do AP Group. Společnost Auto Palace Vysočany s.r.o. v současné době prochází rozsáhlou rekonstrukcí za provozu, jejímž cílem je nabídnout zákazníkům odpovídající komfort při prodeji vozů značky Nissan a nově i Mitsubishi a Hyundai. Nejnovější aktivitou skupiny AP Group je otevření budovy Infiniti Centrum v Průhonicích. Společnost se tak stává prvním oficiálním importérem a dealerem této luxusní značky v ČR.

Samozřejmostí na všech prodejních místech je též autorizovaný servis a prodej náhradních dílů a příslušenství. Vlastní autopůjčovna RentPoint má bohatý sortiment s více než 300 vozy všech tříd, včetně užitkových (více na www.rentpoint.cz). U ojetých vozů může zákazník vybírat z 500 kvalitních vozů, které zahrnují i vlastní předváděcí či referenční vozy.

Veškeré podrobnosti o aktivitách skupiny AUTO PALACE GROUP v České republice získáte na adrese www.autopalace.cz

Profil Přerost & Švorc - Auto
Společnost Přerost a Švorc – Auto, s.r.o. je autorizovaným prodejcem vozů ŠKODA a autorizovaným servisním místem ŠKODA a VW. Předmětem její činnosti je především prodej nových vozů Škoda, opravy a údržba motorových vozidel značky Škoda a Volkswagen, půjčování automobilů (dceřinou společností je autopůjčovna A-Rent Car, s.r.o.) a prodej ojetých vozů (autobazar).

Společnost vznikla v roce 1997 a v současnosti vlastní celkem tři provozovny: v Praze 6 – Veleslavíně, v Praze 5 – Nových Butovicích a v Praze 7 - Holešovicích. Společnost zaměstnává více než 130 osob a vykazuje roční obrat cca 1 miliardu Kč. Za posledních pět let prodávala svým zákazníkům na 1500 vozidel značky Škoda ročně a řadila se tak mezi největší autorizované prodejce v zemi. Firma se orientuje hlavně na obchodní klientelu, dodává vozy a provádí servis jejich fleetového vozového parku. Spolupracuje s řadou velkých leasingových společností poskytujících operativní leasing.

V servisu vozů Škoda a Volkswagen firma vykazuje cca 30 000 servisních případů
ročně a opět tak patří mezi největší servisní střediska pro značku Škoda
v ČR.

Společnost zajišťuje pro své klienty z řad firem tzv. KLIENTSKÝ SERVIS postavený na vysoce osobním přístupu s cílem minimalizovat časové ztráty klientů v souvislosti se servisem a opravami jejich vozů (vyzvednutí vozidla ve firmě a následného přistavení zpět, přistavení náhradního vozidla po dobu provádění servisních úkonů apod.)

Společnost také provozuje NONSTOP odtahovou službu a NONSTOP asistenční
službu, tzv. SERVIS MOBIL, které jsou k dispozici 24 hodin denně 365 dní v roce.

Kontaktní osoba: Ondřej Loský
obchodní manažer pro akviziční prodej
Tel: 220 611 008
Fax: 235 363 804
GSM: 602 649 201
e-mail: losky@prerost-svorc.cz

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz