Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » O trendech odvětví pod Kunětickou horou

O trendech odvětví pod Kunětickou horou

 
1429_znak

pátek, 9. září 2011

Až 350 manažerů pro pořizování a správu vozových parků a jejich dodavatelů potvrdilo účast na podzimním O2 Dni s Fleetem, který se koná 15. září 2011 v areálu Golf & Spa Resortu Kunětická hora v obci Dříteč u Pardubic. Podzimní O2 Den s Fleetem bude...

 

Až 350 manažerů pro pořizování a správu vozových parků a jejich dodavatelů potvrdilo účast na podzimním O2 Dni s Fleetem, který se koná 15. září 2011 v areálu Golf & Spa Resortu Kunětická hora v obci Dříteč u Pardubic. Podzimní O2 Den s Fleetem bude neméně reprezentativní protiváhou jarního fleetového setkání pod hlavičkou odborného magazínu FLEET firemní automobily, které se konalo v květnu v Lednici na Moravě.

Manažeři různých úrovní, správci autoparků, řidiči, zástupci automobilových značek i dalších dodavatelů fleetů – ti všichni přijedou do východních Čech, aby se seznámili s novými trendy v oblasti fleet managementu a na vlastní kůži si vyzkoušeli drtivou většinu aktuálních modelů osobních a lehkých užitkových vozů, které mohou již brzy obohatit jejich firemní autoparky.

Unikátní rozměr
101 osobních automobilů, 4 elektromobily a 7 lehkých užitkových vozů – tak bude vypadat „testovací flotila“ podzimního O2 Dne s Fleetem, akce, jejíž tradice sahá do roku 2007, kdy se na letišti v Brně-Tuřanech konal vůbec první ročník. Přičte-li se tradičně bohatá účast, přítomnost kvalitních partnerů z různých dodavatelských odvětví, efektivní organizace a přesné zacílení, dostáváme bezkonkurenčně největší akci svého druhu pořádanou v ČR. „Pro-obchodní“ zaměření, networking a zprostředkování informací – to jsou hlavní atributy a cíle O2 Dne s Fleetem 2011 – podzim. Tento model se osvědčil a prokázal, že dokáže zaujmout kvalitní partnery. Na žádné naší akci se dosud nesešlo tolik kvalitních partnerů a tak pestré zastoupení dovozců a výrobců automobilů jako na podzimním O2 Dni s Fleetem 2011. Rozměr akce však není cílem, ale nezbytným předpokladem k tomu, aby každý host O2 Dne s Fleetem získal během jediného dne opravdu maximum,“ říká Martin Mensa, výkonný ředitel společnosti Club 91, s.r.o., která vydává časopis FLEET firemní automobily.

Informační i akční
Tak se dá charakterizovat pestrý program podzimního O2 Dne s Fleetem. V dopoledním informačním bloku se představí Hlavní a Významný partner a Exkluzivní partneři, jejichž produkty a služby patří ve fleetovém světě k nejvyhledávanějším. Ti se budou ostatně věnovat hostům i v odpoledním programu, stejně jako další Partneři akce, a to nejen při individuálních schůzkách a rozhovorech, ale i prostřednictvím bohatého doprovodného programu, který připravili.

Statické ukázky i jízdní zkoušky automobilů budou jako obvykle hlavním bodem odpoledního programu. Manažer pro pořizování a správu fleetů, který bude vážit cestu pod Kunětickou horu, tak bude mít jedinečnou možnost navštívit „autosalon“ střední velikosti a na připraveném silničním okruhu si vybrané vozy také vyzkoušet. A od přítomných zástupců značek samozřejmě získat všechny možné informace a obchodní kontakty.

Na aktuální téma
Celkové náklady vlastnictví firemních vozidel (TCO) se dostávají na žebříčku priorit ekonomických a finančních manažerů českých firem na stále vyšší příčku. Časopis FLEET firemní automobily jako odborný garant akce O2 Den s Fleetem 2011 - podzim proto zařadil na program akce též odborný workshop na toto téma, který povede přední odborník na TCO pan Radovan Mužík ze společnosti Fleet Partners. Odhalí v něm některé velmi zajímavé a překvapivé skutečnosti, které při výběru firemních vozů rozhodně stojí za úvahu. V rámci workshopu, který bude otevřen všem hostům O2 Dne s Fleetem 2011 - podzim a uskuteční se v odpoledních hodinách, bude poprvé představeno i mimořádné číslo časopisu FLEET na téma TCO. Radovan Mužík bude po své prezentaci k dispozici zájemcům o individuální dotazy a konzultace.

Testovací den „stovkové“ komise
V září tradičně vrcholí další prestižní klání časopisu FLEET – anketa ALD Automotive Fleet Awards a soutěž o Firemní auto roku. A stejně jako v minulosti bude podzimní fleetové setkání i druhým testovacím dnem odborné komise pro volbu Firemního auta roku, kterou tvoří rovná stovka manažerů z celé ČR. Ti budou mít k dispozici „ dřítečský fleet“ hlavně v dopoledních hodinách. Zaměří se na 65 z více než stovky přítomných vozů, právě těch nominovaných do letošního ročníku soutěže o Firemní auto roku. Poté již budou mít jen několik dní k finálnímu verdiktu, neboť slavnostní vyhlášení Firemního auta roku 2011 i dalších fleetových cen proběhne již 6. října 2011 (Hotel Diplomat Praha).

Čestná záštita
Záštitu nad významnou obchodně-společenskou akcí převzal pan Radko Martínek, hejtman Pardubického kraje. „Jsem upřímně potěšen, že Pardubický kraj může svým významem přispět k vysoké prestiži setkání manažerů českých firem a společností z oblasti správy vozových parků,“ píše se v dopise zaslaném pořadateli akce O2 Den s Fleetem 2011 - podzim panem hejtmanem. 

Možnost registrace na akci Zde. Platí pro provozovatele vozových parků a manažery firem na všech úrovních, případně dodavatele fleetů.
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz