Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » O2 Den s Fleetem již za týden!

O2 Den s Fleetem již za týden!

 
image1725

středa, 3. června 2009

Do třetího ročníku specializované akce O2 Den s Fleetem zbývá poslední týden a organizátoři hlásí: „Vše připraveno!“ Setkání pracovníků spjatých se správou vozových parků proběhne premiérově v prostorách Automotodromu Brno, který nabídne atraktivní...

 

Do třetího ročníku specializované akce O2 Den s Fleetem zbývá poslední týden a organizátoři hlásí: „Vše připraveno!“ Setkání pracovníků spjatých se správou vozových parků proběhne premiérově v prostorách Automotodromu Brno, který nabídne atraktivní a kvalitní zázemí pro návštěvníky. Těch se letos sjede opět na tři stovky.

 
Čeká na ně úvodní část vyplněná přednáškami, které přednesou mj. Stanislav Zelenka, prezident České asociace fleet managementu, či Radim Kozel z poradenské společnosti Mobility Vision. Odpolední část je vyhrazena seznámení s přistavenými automobily a také doplňkovým aktivitám, mezi kterými opět nechybí populární motokáry, nově přibude sportovní střelba v areálu tamní střelnice. „O2 Den s Fleetem je sice koncipován primárně jako pracovní akce, která by měla přinést manažerům a řídicím pracovníkům nové informace a kontakty, doprovodný program ji však dokáže vhodně zpestřit. Právě při těchto aktivitách se již podařilo navázat důležité kontakty nejednomu manažerovi,“ komentoval program Martin Mensa, výkonný ředitel vydavatelství magazínu FLEET firemní automobily, společnosti Club 91, s.r.o.
 
K testování budou připraveny automobily značek BMW, Citroën, FIAT, Ford, Hyundai, Chevrolet, Kia, Lancia, Lexus, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Subaru, Suzuki, Škoda, Toyota, Volkswagen a Volvo.
 
Hlavním partnerem akce je společnost Telefónica O2, generálním partnerem pojišťovna Kooperativa a exkluzivními partnery společnosti Český plynárenský svaz, Meteor a Nokia. Partnerem je společnost Přerost a Švorc AUTO.    

Těšíme se nashledanou při akci O2 Den s Fleetem 2009 a na stánku našeho vydavatelství na veletrhu Autosalon 2009 v pavilonu F ve dnech 5. - 11. června 2009!

Seznamte se s novým číslem časopisu FLEET, které právě vyšlo - klikněte na aktuální titulní stranu na homepage
www.ifleet.cz

Práv vyšla i nová čísla časopisů AutoBusiness, Pneu revue a Truck & business Pro výběr článků klikněte na titulku na homepage.

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz