Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » O2 Den s Fleetem vítá nového partnera - Toplac

O2 Den s Fleetem vítá nového partnera - Toplac

 
8eb8_toplac_logo

pátek, 9. září 2011

Zřejmě již opravdu posledním partnerem O2 Dne s Fleetem – podzim je společnosti Toplac s.r.o., která rozšířila bohaté řady partnerských firem tento týden. Firma Toplac s.r.o. zastupuje v České republice již více než 20 let světoznámý koncern BASF a...

 

Zřejmě již opravdu posledním partnerem O2 Dne s Fleetem – podzim je společnosti Toplac s.r.o., která rozšířila bohaté řady partnerských firem tento týden. Firma Toplac s.r.o. zastupuje v České republice již více než 20 let světoznámý koncern BASF a jeho divizi prémiových autolaků GLASURIT.

Z původního zástupce a prodejce se firma stala systémovým dodavatelem, který poskytuje komplexní řešení servisům, autolakovnám ale také výrobním a průmyslovým firmám. V posledních letech se stále více zvyšuje tlak na optimalizaci nákladů, zvýšení efektivity a zprůhlednění procesů na lakovnách. Všem zákazníkům, kteří jsou orientováni na budoucnost a zabývající se ekonomickými otázkami provozu, umíme připravit řešení na míru, které přesně reflektuje možnosti dané firmy. Díky optimalizaci nákladů jsou naši partneři schopni při zachovaní vysoké kvality nabídnout zajímavou cenu za opravu vozidel. Pro pojišťovny, provozovatele vozových parků, fleetové a leasingové společnosti máme nachystanou zajímavou nabídku spolupráce – projekt ColorMotion. Síť certifikovaných servisů ColorMotion nabízí všem smluvním partnerům stejné ceny, kvalitní služby a shodné podmínky. Více informací se dozvíte na stránkách www.toplac.cz.
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz