Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Peugeot 508 se představil fleetovým zástupcům

Peugeot 508 se představil fleetovým zástupcům

 
4f19_peu05

středa, 8. června 2011

Domácí importér značky Peugeot uspořádal 10. května v Lednici představení své novinky střední třídy, modelu 508 zástupcům firem. Do Lednice se jich sjely tři desítky, aby si novinku osahaly při zkušebních jízdách a dozvěděly se o ní řadu...

 

Domácí importér značky Peugeot uspořádal 10. května v Lednici představení své novinky střední třídy, modelu 508 zástupcům firem. Do Lednice se jich sjely tři desítky, aby si novinku osahaly při zkušebních jízdách a dozvěděly se o ní řadu informací.

Peugeot již při uvádění na trh sliboval, že se bude snažit svou novinku, na kterou velmi sází, aktivně představovat potenciálním fleetovým zákazníkům a v rámci této iniciativy se rozhodl zorganizovat také celodenní akci pro zástupce vybraných společností. Dějištěm akce „Den s Peugeotem 508“ se stala jihomoravská Lednice, zázemí měla v hotelu My Hotel. Peugeot samozřejmě nepřijel do Lednice pouze s modelem 508, i když ten byl hlavním bodem prezentace. Účastníci měli možnost vyzkoušet si také další modely ze stále se rozšiřující nabídky francouzské značky, elektromobil iOn nebo sportovní RCZ nevyjímaje. „Je pro nás důležité ukazovat potenciálním fleetovým zákazníkům, jak vypadá naše aktuální nabídka, která se stále rozrůstá o nové modely a jejich verze. Zejména nový 508 má velký fleetový potenciál a my jej chceme na našem trhu maximálně využít. I proto jsme se rozhodli zorganizovat tuto akci,“ řekl ing. Pavel Havelka, manažer pro korporátní prodej společnosti Peugeot Česká republika.
Třicítka fleetových manažerů se sjela do Lednice v úterý dopoledne a celou akci zahájili zástupci Peugeotu společným obědem. Po něm a malé přestávce nadešel čas na prezentaci, kterou vedl ing. Havelka. Zaměřil se při ní především na model 508, účastníci se však dozvěděli také něco o budoucnosti značky a o nabídce stávajících modelů i poprodejních služeb.

Akci Den s Peugeotem 508 přálo počasí. Slunné odpoledne bylo jako stvořené pro testovací jízdy a účastníci se zajímali zejména o nový 508, přistavený v obou karosářských verzích, tedy jako sedan a kombi s označením SW. Velkou pozornost ale vzbuzoval také elektromobil iOn, který šel z ruky do ruky. Příležitostí k jízdě s elektromobilem zatím není koneckonců mnoho a Peugeot je jedním z nemnoha výrobců, který dnes takový vůz dokáže nabídnout. „Francouzskými auty jezdím poměrně dlouho, ale v poslední době jinou značkou. Myslím, že teď ale nastala chvíle pro změnu a 508 objednáme,“ sdělil nám Zdeněk Jeřábek ze společnosti Cetelem. Stejně jako on také řada dalších manažerů vnímala nový Peugeot 508 velmi pozitivně jak po stránce designu, interiéru, tak jízdy.

Odpolední testování vozů ukončila až večeře, po které ovšem akce zdaleka nekončila. Díky zajištěnému ubytování přímo v dějišti akce se mohli účastníci vydat vstříc večernímu programu, který zahrnoval noční prohlídku krásného lednického zámku a nakonec i degustační návštěvu vinného sklípku. „Chtěli jsme pro účastníky připravit nejen profesně přínosný, ale také příjemný den a večer. Věřím, že se nám to povedlo, a Peugeot se opět o něco přiblížil fleetové klientele, kterou vnímáme jako velmi významnou a důležitou. Naše současné i budoucí úsilí směřuje k tomu, abychom měli jak kvalitní a širokou nabídku automobilů, tak odpovídající poprodejní péči o naše klienty, kteří se pro Peugeot rozhodnou. Věříme, že nebudou zklamáni,“ řekl na závěr Pavel Havelka.
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz