Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Podzimní Den s Fleetem: posledních třicet míst

Podzimní Den s Fleetem: posledních třicet míst

 
507c_img_4273

středa, 18. srpna 2010

Do letošního podzimního Dne s Fleetem ještě zbývají čtyři týdny, nicméně kapacita akce, která proběhne 16. září v Golf resortu Kunětická Hora, je již téměř vyčerpána. Zbývá posledních 30 míst, pokud tedy máte zájem zúčastnit se nejvýznamnější open...

 

Do letošního podzimního Dne s Fleetem ještě zbývají čtyři týdny, nicméně kapacita akce, která proběhne 16. září v Golf resortu Kunětická Hora, je již téměř vyčerpána. Zbývá posledních 30 míst, pokud tedy máte zájem zúčastnit se nejvýznamnější open air fleetové akce v letošním roce, s přihláškou neváhejte. I nadále platí, že fleet manažeři mohou přihlásit také svého nadřízeného – ať již finančního ředitele, ředitele společnosti či další členy top managementu společnosti.


Program podzimního Dne s Fleetem opět zahrnuje dopolední přednáškový blok, ve kterém mimo jiné vystoupí se svými příspěvky ing. Stanislav Zelenka, prezident České asociace fleet managementu, a ing. Libor Špička, vedoucí oddělení alternativních paliv Centra dopravního výzkumu. Tématem pana Zelenky je vliv lidského faktoru na nákladovost provozu firemních vozidel, pan Špička bude hovořit o biopalivech v dopravě a jejich očekávaném rozvoji.

Součástí podzimního Dne s Fleetem bude i tentokrát prezentace řady společností, které mají v oblasti správy vozových parků co nabídnout a mohou být fleet manažerům zdrojem inspirace pro jejich další práci. Dostatečný časový prostor pro networking a pracovní schůzky, stejně jako doprovodný program, jehož tradiční součástí je možnost testování více než šedesáti různých automobilů, dělají z Dne s Fleetem unikátní akci fleetového odvětví.     

K účasti na podzimním Dni s Fleetem se můžete přihlásit zde
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz