Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Testujte více s testujauto.cz

Testujte více s testujauto.cz

 
dreamstime

pátek, 3. června 2016

6. června byl spuštěn nový internetový server testujauto.cz, který provozuje společnost Club 91, s.r.o., vydavatel časopisu FLEET. Jedná se o univerzální přihlašovací systém k testovacím jízdám. Bude sloužit jak pro vlastní akce časopisu FLEET (Tour de Fleet), tak individuálně prodejcům osobních a lehkých užitkových vozů.

 

Každý subjekt, který si založí obchodní registraci, získá přistup do administrační sekce, v níž může fungovat ve třech rovinách: jako Správce události, jako Poskytovatel události a/nebo jako Správce modelu.

Správcem události se stává ve chvíli, kdy si založí vlastní testovací událost. Tu si velmi jednoduše nadefinuje, tj. vloží údaje o místu, čase, zvolí začátky jednotlivých testovacích jízd a z databáze vloží vozy, které chce poskytnout k testování. Každý model může ještě pomocí poznámky podrobněji popsat (např. karoserie, motorizace, převodovka apod.). Po schválení superadminem je událost aktivní a správce události pak může příslušný odkaz propagovat či posílat zájemcům o testování. Těm se zobrazí přehledná tabulka s nabízenými modely a časy testů. Kliknutím na časový údaj a vyplněním přihlášky se pak k testu přihlásí. Správci události následně přijde e-mailová notifikace a objednávka se mu zobrazí v administraci formou přehledné tabulky, kterou může exportovat do Excelu.

Správce může založit jednodenní událost, vícedenní událost, nebo si např. nadefinovat pravidelné „Testovací úterý“ ve svém showroomu na několik týdnů dopředu.

Správce může ke své události přiřadit Poskytovatele události, jakýkoli další registrovaný obchodní subjekt, který tím získává oprávnění vkládat do události vlastní vozy. Poskytovateli se pak v jeho administraci otevře stejné administrační rozhraní jako správci, pouze s menším rozsahem oprávnění. Této možnosti využije např. importér, který organizuje testovací událost za účasti několika svých dealerů. Nebo organizátor  Tour de Fleet, který založí  událost a poskytne zúčastněným automobilkám oprávnění vkládat do události testovací vozy.

Třetí rovinou správcovství je Správce modelu. Je to opět registrovaný obchodní subjekt, kterému chodí na jeho e-mail objednávky individuálních testovacích jízd mimo události. Je to v podstatě stejná funkcionalita, jakou má na svých stránkách každý zástupce značky, v tomto případě však napříč všemi značkami a modelovými řadami. Databáze není momentálně ještě kompletní, ale po dokončení bude obsahovat cca 250 modelových řad.

Nejméně do 30. 8. bude probíhat testovací provoz, při němž budou všechny služby zdarma. První příležitost vyzkoušet si server testujauto.cz nyní mají značky, které se účastní nadcházejících tří akcí Tour de Fleet 2016 (Olomouc, Dolní Břežany, Pardubice) a samozřejmě účastníci těchto akcí, kteří si v případě zájmu o určitý model mohou objednat předem testovací jízdu. Tato možnost bude komunikována, jakmile automobilky vloží do těchto událostí první modely.

Paralelně si budou moci server vyzkoušet i prodejci automobilů -  např. dealeři, ale i importéři pro události typu Tour de Fleet či novinářské prezentace.

 

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz