Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Vítáme partnery fleetových akcí 2010

Vítáme partnery fleetových akcí 2010

 
2087_img_4272

neděle, 14. března 2010

S blížícím se termínem první velké fleetové akce našeho časopisu v roce 2010 – jarního Dne s Fleetem – přibývá partnerů, které chtějí využít těchto jedinečných setkání fleetové branže k prezentaci svých výrobků a služeb a navazování užitečných...

 

S blížícím se termínem první velké fleetové akce našeho časopisu v roce 2010 – jarního Dne s Fleetem – přibývá partnerů, které chtějí využít těchto jedinečných setkání fleetové branže k prezentaci svých výrobků a služeb a navazování užitečných kontaktů. Velice si vážíme této spolupráce a těší nás, že mnozí partneři se účastní našich akcí opakovaně, několik let po sobě. Představujeme nyní „první vlnu“ partnerů fleetových akcí, s jejichž zástupci se budete moci osobně setkat a projednat možnosti vzájemné spolupráce. Přemýšlíte-li o spojení svého jména s některou z našich fleetových akcí, neváhejte nás kontaktovat. Určitě nebudete litovat, neboť kromě toho, že se budete moci prezentovat před početnou skupinou potenciálních zákazníků, získáte zajímavé databáze a prostor v časopise FLEET. Účast na našich akcích je účinným prostředkem podpory Vašeho prodeje.


ALD Automotive - Hlavní partner Fleet Awards
ALD Automotive je světová síť leasingových společností vlastněná skupinou Société Générale (do stejné finanční skupiny patří v České republice také například Komerční banka). Je jedním z leaderů na evropském leasingovém trhu, v České republice se řadí na druhé místo v žebříčku společností poskytujících operativní leasing osobních a užitkových automobilů. Naše know how pramení z dlouholetých zkušeností členů evropské sítě ALD Automotive (fungující již od roku 1946) a světové skupiny Global Fleet Services (přes 1,5 miliónu automobilů v 50 zemích světa) Služby, které poskytuje ALD Automotive se specializují na financování a provoz vozových parků (flotil). Jejich rozsah je široký, od finančního leasingu až po operativní a Full-Service leasing nebo správu vozového parku. Společnost má ve své správě více než 790 000 vozidel ve 39 zemích světa, v ČR je to přes 13 tisíc vozů. Šest poboček v rámci celé ČR a na Slovensku zajišťuje dobrou dostupnost služeb, flexibilní přístup a následné individuální řešení šetřící finance i čas klienta.

http://www.aldautomotive.cz/

Autorola - Partner Fleet Awards'
Společnost Autorola je pionýrem mezi internetovými autoaukcemi. První aukce proběhla v Dánsku v roce 2001 a dnes je společnost leaderem na Evropském trhu. Úspěch vedl k velké expanzi po Evropě. Pobočky se nyní nachází v 16 zemích Evropy a v Austrálii a celkově Autorola prodává do 29 zemí. Více než 67.000 ověřených dealerů registrovaných u naší společnosti nám umožňuje díky vysoké konkurenci dosahovat nejvyšších možných prodejních cen. V současné době pracuje pro Autorolu 230 zaměstnanců a neustále se rozšiřuje.

Aukce jsou postaveny na prověřeném konceptu: každá společnost může prodat jakékoli auto a stanovit svoji vlastní minimální cenu a nezaplatí ani korunu, pokud neproběhne prodej. Pokud se tedy v aukci vozidla neprodají vozidla za požadované ceny, neúčtuje Autorola žádný poplatek a prodávající se nemusí obávat nízké dosažené ceny. Samozřejmostí je také zákaznická podpora při aukci a reporting se záznamem jednotlivých příhozů pro transparentnost prodeje.
Autorola se primárně zaměřuje na prodej vozidel od leasingových společností, půjčoven, velkých společností a dealerů. Výhodou prodeje vozidel přes Autorolu je rychlost prodeje, transparentnost nabídek, vysoká dosažená cena a v neposlední řadě nulové logistické náklady při převážení vozidel do místa prodeje.

V České Republice byla založena pobočka Autoroly v roce 2007 a během krátké doby se stala jedničkou na trhu. Česká pobočka je zodpovědná také za Slovensko, kde je objemem prodejů leaderem tamějšího trhu.

http://www.autorola.cz/

 

Construct - Exkluzivní partner Den s Fleetem - jaro
Společnost CONSTRUCT, největší český výrobce a dodavatel mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži, nabízí bezpečnostní zámky řadicí páky pod značkou CONSTRUCT již 19 let. Za dobu své existence zabezpečila více než milion a půl vozidel. CONSTRUCT v současné době nabízí tři základní produkty - klasický mechanický zámek řadící páky CONSTRUCT, poloautomatické elektromechanické zabezpečení SAFETRONIC a mechanický systém blokace činnosti převodovky spolu se zámkem kapoty s názvem CONSTRUCT 3 SYSTEM. Na své produkty CONSTRUCT poskytuje výrobce záruku po dobu pěti let. Tato garance je podmíněna autorizovanou instalací a pravidelnými každoročními kontrolami u montážní organizace, popř. u výrobce.

Zařízení odolává tepelným a chemickým vlivům a jeho účinnost není závislá na stavu autobaterie ani na jiných funkcích vozidla. Použitý materiál se nestává křehkým ani po podchlazení tekutým dusíkem. MZ CONSTRUCT je vybaveno patentovanou zámkovou technologií, která využívá originální technické řešení. Zámek je odolný proti odvrtání, rozlomení a vyhmatání planžetou.

Mechanické zabezpečení CONSTRUCT je nenáročné na údržbu a vysoce spolehlivé za provozu. Kopie klíče je možná jen na základě předložení bezpečnostní karty a dalších potřebných dokladů.

http://www.construct.cz/

ČSOB Leasing - Exkluzivní partner Den s Fleetem - jaro
ČSOB Leasing je univerzální leasingová společnost, která poskytuje finanční služby podnikatelským i nepodnikatelským subjektům. Její nabídka zahrnuje produkty pro financování osobních, užitkových a nákladních automobilů, strojů, zařízení, investičních celků a výpočetní techniky. Je stoprocentní dceřinou společností Československé obchodní banky, a. s., členky skupiny KBC. ČSOB Leasing je již od roku 2001 nepřetržitě jedničkou v oblasti leasingového financování. Poskytuje produkty a služby pro financování všech druhů dopravních prostředků, strojů, zařízení, investičních celků a výpočetní techniky včetně software. Společnost nabízí svým zákazníkům úplnou škálu produktů:

finanční leasing, úvěr a operativní leasing, včetně produktů full service leasing a fleet management, nabízený pod obchodní značkou ČSOB Autolease.

Ke všem produktům poskytuje i související služby, zejména komplexní pojištění. ČSOB Leasing je jako jediná univerzální leasingová společnost na českém trhu držitelem mezinárodně uznávaného certifikátu ISO 9001:2008, který je platný pro vývoj a poskytování služeb v oblasti finančního leasingu, operativního leasingu se službami, splátkového prodeje a zákaznického úvěru. Společnost ČSOB Leasing disponuje celorepublikovou sítí „kamenných“ poboček ve všech krajích.

http://www.csobautolease.cz/

D&Comm - partner Fleet Awards
D&COMM s.r.o. působí v oblasti telematiky a logistických řešení v CZ a SK již 16 let. Má široké a mnohaleté zkušenosti s integrací informačních systémů předních obchodních, dopravních a logistických společností.

TomTom WORK je vysoce inovativním řešením, jenž v CZ a SK jako novinku představuje a zastupuje společnost D&COMM. TomTom WORK je unikátní synergie „All In One“ on-line přenosu zakázek, pracovní doby, identifikace, reportů, komunikace, sledování a plánování. Vše v nákladech, včetně HW, v ceně 1 litru PHM denně!
Díky unikátnímu poměru cena/výkon a revoluční ultrapřenositelnosti je TomTom WORK nejprudčeji rostoucím produktem Fleet Managementu, s více, nežli 100.000 novými uživateli v Evropě během 4 let. Nyní i v českém jazyce a s lokální podporou.

Kromě TomTom WORK zastupuje D&COMM s.r.o. na českém a slovenském trhu značky QUALCOMM, map&guide a v oblasti licenčních řešení MICROSOFT, ADOBE a další. Jedna z divizí D&COMM vyvíjí i biometrickou autentifikaci pro bankovní a obchodní odvětví.

http://www.zkancelare.cz/

GX Solutions - Exkluzivní partner Den s Fleetem - jaro + Exkluzivní partner Truck Business Day
GX SOLUTIONS, a.s. je mezinárodní společnost, která se zabývá vývojem a dodávkou sofistikovaných řešení pro komplexní monitoring a správu různých typů vozových a strojových parků. Koncem roku 2009 vstoupila do společností AXITECH, s.r.o. v České republice a GENETECH, spol. s r.o. na Slovensku. Navazuje tak na jejich 14 letou historii a úspěšnou činnost v této oblasti na obou trzích. Do současné doby jsme nasadili více jak 30 000 řešení v různých oblastech podnikání, státní a veřejné správy. GX SOLUTIONS, a.s. zavedla a používá systém řízení jakosti podle normy 9001:2008. Našim zákazníkům poskytujeme komplexní systém péče o zákazníka GX CARE - od prvotní analýzy potřeb až k pozáruční péči.

Naše řešení jsou zaměřené především na komplexní záznam provozu, měření paliva v nádrži, GPS sledování, vyhodnocování stavu jízdy a činnosti provozu vozidel, strojů a techniky, zvýšenou ochranu vozidel. Díky vlastnímu vývoji, výrobě a realizaci řešení pružně reagujeme na potřeby zákazníků a rychle se měnící podmínky trhu. Nabízíme technologie nejvyšší kvality, které umožňují efektivně spravovat zdroje, plánovat výkony, optimalizovat procesy a snižovat provozní náklady.

http://www.gxsolutions.eu/

Kooperativa Pojišťovna - Významný partner Den s Fleetem - jaro + Den s Fleetem - podzim
Je mnoho cest, jak se dostat k cíli, autem je to však stále nejpohodlnější. Ale těch starostí a toho papírování! Povinné ručení, havarijní pojištění, technické kontroly... A co teprve, když nepečujete jen o jedno auto, ale rovnou o celý vozový park. A proto jsme právě pro Vás připravili Flotilové pojištění motorových vozidel, které se do detailu přizpůsobí Vašim skutečným potřebám. Jedině u Kooperativy máte na výběr ze tří speciálních programů, které jsou navrženy tak, aby odpovídaly požadavkům malých autoparků i velkých podnikových flotil. Nevěříte, tak čtěte s námi:

Unikátní nabídka Kooperativy – první komplexní program pojištění flotil
Kooperativa dbá na individuální přístup ke každému klientovi. Pojištění na míru není jen frází - v našem komplexním systému dokážeme přihlédnout k mnoha relevantním skutečnostem. Vedle dosavadního škodného průběhu flotily je hodnocena i struktura vozidel ve flotile, převažující územní působnost a další faktory a to se odrazí ve výši pojistného.

Široký výběr benefitů poskytovaných k pojistným programům
K dispozici máte širokou nabídku benefitů - ať už to jsou zdarma karty celoročního cestovního pojištění či speciální asistenční karty, díky nimž mají klienti k dispozici jako výhodu skutečně nadstandardní služby. Firmy, které se o svá vozidla zodpovědně starají, dokážeme ocenit a motivovat.

Jednoduchá administrativa
program EASY FLEET je určen pro menší vozové parky nebo klienty, kteří chtějí sjednat individuální podmínky pojištění pro každé vozidlo. Program PROFI FLEET je pro větší firmy, které chtějí mít detailní přehled o platbách za každý svůj vůz a konečně vlajková loď naší nabídky, program BUSINESS FLEET nabízí jednoduchý systém účtování podle průměrného počtu vozidel ve flotile.

VIP servis včetně hlášení pojistných událostí
VIP přístup při správě pojištění považujeme za samozřejmost, což v praxi znamená, že klient je v kontaktu s konkrétní osobou, která jeho požadavky dokonale zná. V případě pojistné události pak můžete využít speciální VIP linku. Při sjednání pojištění vše vychází z potřeb klienta – naši specialisté ve spolupráci se zákazníkem stanoví rozsah jeho potřeb.

Silný a spolehlivý partner
Kooperativa všem svým klientům poskytuje jistotu silného partnera. Jsme druhou největší pojišťovnou v ČR a na trhu pojištění vozidel máme přibližně čtvrtinový podíl – pojistili jsme jich na 1,4 milionu. Hlavním akcionářem Kooperativy je Vienna Insurance Group, největší pojišťovací skupina ve střední a východní Evropě.

http://www.koop.cz/pojisteni/pojisteni-firemnich-vozidel


Nokian Tyres - Exkluzivní partner Den s Fleetem - podzim
Výhradní zastoupení a distribuce finských pneumatik Nokian v ČR.

Nabídka výrobků:
Nabídka společnosti Nokian Tyres obsahuje výrobky, které zákazníkům přinášejí skutečnou přidanou hodnotu a jejichž vývoj spočívá na základech znalosti severských podmínek. Jedná se o letní a zimní pneumatiky na osobní, lehké užitkové a SUV vozy. Dále pak speciální pneumatiky na lesní a zemědělské stroje a nákladní pneumatiky.

Prodej a distribuce:
Prodej a distribuce pneumatik Nokian probíhá jednak přes franchisingovou síť prodejen Vianor a také přes síť nezávislých distributorů po celé České republice. Pneumatiky Nokian jsou distribuovány i u značkových prodejců automobilů.

http://www.nokiantyres.com/


Přerost a Švorc Auto - Partner Fleet Awards + Den s Fleetem - jaro + Den s Fleetem - podzim

Společnost Přerost a Švorc AUTO vlastní certifikát ISO 9001 pro následující činnosti
 autorizovaný prodej vozů Škoda
 záruční a pozáruční servis vozů Škoda
 záruční a pozáruční servis vozů Volkswagen
 záruční a pozáruční servis vozů Volkswagen - užitkové vozy

Od roku 1997 sídlí naše společnost v Praze 6, Veleslavínské ulici. Autorizovaný servis i prodej nových vozů jsme časem rozšířili o pobočku v Praze 5-Nových Butovicích. Patříme mezi nejvýznamnější prodejce nových vozů Škoda v České republice. Ve své činnosti se soustředíme zejména na firemní - fleetové zákazníky. Naší snahou je co nejvíce usnadnit práci správcům vozových parků. V posledních letech investujeme do obnovy a modernizace nejen servisního zázemí, budov, rozšíření parkovacích ploch a prostorů pro zákazníky, ale v závislosti na know-how svých dodavatelů Škoda Auto a Volkswagen Group je vývoj směřován na intenzivní péči o znalosti a vědomosti technických i netechnických pracovníků. Vedení společnosti klade velký důraz na jejich zručnost, spolehlivost a kompetentnost . Celý tým je připraven řešit i ty nejsložitější situace prodejního a servisního charakteru, které přináší každodenní praxe a zároveň vytvářet příjemné prostředí pro všechny návštěvníky autosalonu. Náš vztah k zákazníkovi nekončí předáním nového vozu - právě naopak. Máme vybudovaný systém služeb, jejichž cílem je zpříjemnit všem zákazníkům čas prožitý s vozy Škoda a Volkswagen. Samozřejmostí je kompletně vybavený servis, karosárna, lakovna, pneuservis, provádíme mytí a čistění vozidel. Vlastní asistenční a odtahová služba je v provozu NON-STOP, zajišťujeme likvidace pojistných událostí. Půjčovna vozidel je otevřena nejen pro účely náhradních vozidel po dobu opravy, ale i k zapůjčení vozidla pro firemní či soukromé účely, včetně dlouhodobých pronájmů. Nákup a prodej ojetých vozů byl v loňském roce úspěšně zařazen do programu Škoda Plus, mimo jiné nabízíme výkup ojetých vozů protiúčtem. Součástí našich servisních nabídek jsou již tradiční předsezónní zvýhodněné servisní akce, příprava vozů na STK a její realizace.

Více informací naleznete na www.prerost-svorc.cz v případě zájmu Vás rádi osobně seznámíme s naším servisním zázemím. Přijedeme za Vámi do sídla Vaší firmy s předváděcími vozy, představit Vašim zaměstnancům a kolegům výhody nových vozidel značky Škoda. Těšíme se na další spolupráci!

http://www.prerost-svorc.cz/

Servis 24 - Partner Truck Business Day
Servis 24, spol. s r.o. – asistenční služby pro užitková vozidla.
- asistenční služby vozidlům všech značek s jakýmkoliv problémem od roku 1991,
- člen celoevropské sítě Europe Net, která spojuje 22 call center v celé Evropě včetně Ruska, přístup do sítě 41 tisíc servisů pro užitková vozidla,
- asistenční služby zahrnují: silniční službu, opravu tahače / návěsu, vyproštění, odtah, služby pneuservisu, pomoc s úhradou pokuty, v případě potřeby překlad nákladu, organizaci náhradní dopravy, telefonická komunikace postupu řešení se zákazníkem vždy v češtině / slovenčině všude v Evropě,
- schopnost zúčtovat globální palivové karty (EuroShell, Routex, UTA, …) v každém servise.
- pro fleetové zákazníky fixní ceny, slevový program,
- portfolio služeb: FleetAssist, pojištění mobility, pojištění pneumatik, HelpLine,
- Služby dostupné v zemích: Albánie, Andorra, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česká Republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Makedonie, Moldavsko, Monako, Německo, Nizozemí, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko, Ukrajina a Velká Británie.

http://s24.cz/

Timocom - Partner Truck Business Day
Společnost TimoCom Soft- und Hardware GmbH se sídlem v Düssedorfu poskytuje již skoro 13 let softwarové řešení pro rychlé a efektivní plánování dopravy s celoevropským záběrem pro spediční, dopravní, logistické ale také výrobní a obchodní firmy. V průběhu několika málo let se vyvinula z malé začínající firmy v zavedenou etablovanou společnost, která stále roste a neustále rozšiřuje své portfolio efektivních produktů pro dopravní branži. Burza nákladů a volných vozů TC Truck&Cargo® - lídr evropského trhu tento výkonný nástroj pomáhá optimálně vytížit jednorázové přepravní kapacity. Denně zde naleznete až 230 000 nabídek nákladů a volných vozů od 75 000 ověřených uživatelů z celé Evropy. Burza nákladů od TimoCom se osvědčuje již téměř 13 let a v dopravní branži se již dávno stala neodmyslitelným nástrojem. Za tu dobu se vyvinula v komplexní přepravní síť s mnoha speciálními a doplňkovými funkcemi, jako je registr dopravních informací TC Profile® nebo kalkulační modul TC eMap®. Novinkou je Platforma pro evropská výběrová TC eBid®. Zde zasilatelé z průmyslu a obchodu mají možnost oslovit až 30.000 ověřených evropských dodavatelů dopravních a logistických služeb. Nová platforma výběrových řízení TC eBid® podstatně usnadňuje a zefektivňuje dlouhodobé obchody mezi firmami a dodavateli služeb v oblasti dílčích a kompletních nákladů. Z této skutečnosti těží obě skupiny uživatelů – uživatelé burzy TC Truck&Cargo® zde umísťují své nabídky zcela zdarma, zákazníci TC eBid® mohou na druhou stranu nabídnout dlouhodobé či projektové nabídky přeprav velkému počtu poskytovatelů dopravních služeb z celé Evropy, kteří jsou registrováni v TC Truck&Cargo®. Vytížení kapacit a optimalizace ceny díky přehlednému trhu jsou výhody, které nejen usnadňují dlouhodobé přežití ve tvrdé dopravní branži, nýbrž posunují firmu dále dopředu. TimoCom používá vždy nejnovější technologie, programy jsou uživatelsky přívětivé, dostupné ve 24 jazycích a maximálně bezpečné. Všem zúčastněným z dopravního odvětví tak přináší rozhodující náskok, kterým je vyšší konkurenceschopnost, lepší obchodní možnosti a noví, prověření partneři z celé Evropy.

http://www.timocom.cz

Trost - Exkluzivní partner Fleet Awards + Den s Fleetem - jaro + Den s Fleetem - podzim
1.4. 2008 se skupina Meteor Group, jejíž součástí byla společnost Meteor Czech Republic s.r.o. stává členem skupiny TROST se 104 roční historií v oblasti prodeje náhradních dílů. V Březnu 2009 probíhá spojení s rakouskou firmou KSM AUTO SERVICE TECHNIC a tímto krokem byla vytvořena vedoucí skupina v oblasti velkoobchodního prodeje náhradních dílů na evropském trhu. Dne 1.1.2010 společnost Meteor Czech Republic změnila obchodní jméno na TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o. Díky 190 pobočkám po celém Německu, Rakousku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, České republice, Maďarsku a Ukrajině se podařilo vytvořit přední prodejní a distribuční síť zavedenou na prodej náhradních dílů pro automobily. Firma TROST dnes již nenabízí svým partnerům pouhý prodej náhradních dílů. V rámci zavedeného servisního konceptu AUTOFIT také kompletní soubor technických, organizačních a komunikačních služeb. V roce 2005 následuje tento servisní koncept i koncept TRUCKFIT , který je zaměřený na užitková a nákladní vozidla. Od roku 2007 nabízí firma TROST v rámci servisních konceptů tři nová označení pro své partnery, kterými jsou AUTOAUTO, AUTOGO! a AUTONETTO.

Společnost TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o. nabízí v současné době následující produkty a služby:

• Prodej a dodávky náhradních dílů na osobní a dodávkové automobily
• Prodej a dodávky garážového vybavení, nářadí a diagnostiky
• Servisní koncepty : AUTOAUTO, AUTOGO!,AUTOFIT a AUTONETTO
• Řešení pro flotilové vozové parky – garantovaná kvalita a nižší náklady
• Komplexní vzdělávací program pro servisy včetně elektronických školení
• Technická hotlinka a technické poradenství pro veškeré servisní koncepty
• Garantované vybavení a kvalitativní standardy pro servisní koncepty
• OE produkty, autorizované servisní postupy a OE předepsané přípravky
• Technické a organizační softwary pro servisy
• Spolupráce s leasingovými společnostmi, pojišťovnami atd.

Fakta
• Působení v 9 zemích Evropy
• Více než 4.000 zaměstnanců
• 190 prodejních poboček , z toho 10 poboček v České republice
• Ucelený program nabídky pro servisy : náhradní díly, nářadí, vybavení pro servisy a diagnostika, koncepty
• Firma TROST AUTO SERVICE TECHNIK je certifikovány dle normy ISO 9001:2000.

http://www.meteor.cz/

Truck Trade - Partner Truck Business Day

 

http://www.trucktrade.cz
 

 
 
 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz