Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Fleetový podzim bude vydatný

Fleetový podzim bude vydatný

 
2016-olomouc

středa, 3. srpna 2016

Prázdniny vstoupily do druhé poloviny a již je v dohledu další akce letošní Toud de Fleet. Má název Technologický den a stejně jako červnová událost v Olomouci je to další tematický Den s Fleetem, jehož zaměření je patrné z názvu. Jeho alfou a omegou budou automobilové technologie, které umožňují zdolávat v minulosti nevídané výzvy v oblasti účinnost, efektivity, ekologie či bezpečnosti.

 

Zázemí Technologickému dni poskytne nedávno otevřené laserové centrum ELI Beamlines v Dolních Břežanech na jižním okraji Prahy, největší  vědecko – výzkumný projekt  v historii naší země. I když ELI stále čeká na svůj nejvýkonnější laser, který bude instalován v příštím roce a bude svým výkonem soutěžit o světový primát, již dnes tu pracuje několik desítek vědců z celého světa.

„Den TCO v Olomouci se velmi vydařil a formát tematicky zamřených akcí budeme rozvíjet i v budoucnu. Panelové diskuze místo tradičních přednášek oživila konferenční část a přispěla k většímu zapojení publika do diskuze. I na programu akce v Dolních Břežanech proto bude jedna panelová diskuze. Jsme také rádi, že se do našich akcí zapojuje stále více dealerů, kteří oceňují bezprostřední obchodní dopad,“ říká šéfredaktor časopisu FLEET Richard Plos. Již nyní mohou přihlášení partneři vkládat na nedávno uvedenou platformu www.testujauto.cz modely, které přivezou  k testování a nabídnout hostům akce on-line objednávku testovacích jízd na předem vymezený čas. „Navíc si mohou sami založit testovací událost v rámci Technologického dne, pokud chtějí  větší exkluzivitu, nebo si přejí nabídnout jiné časové schéma testů, než které nabízíme obecně. Na akci v Olomouci bylo on-line sjednáno 150  testovacích jízd, takže očekáváme, že se na podzim tento počet ještě zvedne. Zvláště pak na Den s Fleetem v Pardubicích, náš tradiční ´highlight´roku, na který je přihlášen rekordní počet partnerů,“ říká Martin Mensa, iniciátor platformy testujauto.cz

Fleet Festival Praha ukončí fleetovou sezonu
Již byl také definitivně stanoven formát  poslední akce roku, která proběhne 20. října. Festival nabídne odbornou konferenci Face to Face, galavečer vyhlášení ALD Automotive Fleet Awards a Hankook Firemní auto roku 2016 a poprvé též možnost „last call“ testování v průběhu celého dne. „Dobré zkušenosti z panelových diskuzí nás vedly k myšlence uspořádání jakéhosi kulatého stolu, na jehož jednu stranu zasednou manažeři za správu vozových parků a na druhou stranu dodavatelé. Každý účastník diskuze bude moci definovat otázky vůči druhé straně. Otázky dostanou účastníci diskuze předem, takže se na ně budou moci dobře připravit. Počítáme i s přímým přenosem konference na internetu. Věříme, že konference Face to Face může přispět k obohacení obou stran obchodního vztahu, tedy fleetových dodavatelů i provozovatelů,“ říká za Fleet Festival Praha Richard Plos.

Počet účastník diskuze bude na každé straně omezen na maximálně 40. Zájemci o účast na konferenci Face to Face se mohou přihlásit on-line zde.

 

 

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz