Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Vychází speciál k Technologickému dni

Vychází speciál k Technologickému dni

 
fleet-casopis

úterý, 6. září 2016

Ve čtvrtek 8. září se uskuteční v Dolních Břežanech, v tamním laserovém centru, další ze seriálu specializovaných fleetových setkání magazínu Fleet firemní automobily. Jedná se tematickou akci s názvem Technologický den. K tomuto datu vychází také stejnojmenné zvláštní vydání magazínu FLEET firemní automobily. Jeho obsah tvoří exkurs do moderních automobilových technologií současnosti a bližší i vzdálenější budoucnosti.

 

Zvláštní tematická vydání jsou již tradiční součástí edičního plánu Fleetu. Letos se přitom poprvé propojí témata magazínu a fleetové akce. Technologický den FLEET navíc vychází také jako příloha týdeníku Ekonom a deníku Hospodářské noviny. Na jeho stránkách se čtenáři dozví řadu zajímavostí o současných asistenčních bezpečnostních systémech, dalším tématem vyspělých systémů dneška jsou adaptivní podvozky, nejnovější trendy ve vývoji spalovacích motorů nebo využití GPS signálu pro jiné než navigační a monitorovací služby.

V obsahu nemohou chybět ani nejnovější druhy pohonu. Vedle přehledu hybridních systémů je pozornost zaměřena také na elektromobilitu, a to zejména z hlediska posouzení jejich ekologičnosti a udržitelnosti současné podoby elektromobility založené na bateriích s akumulačními články na bázi lithia. Nechybí ani problematika autonomního řízení nebo článek na téma létajících automobilů, který s mírnou nadsázkou obsah zvláštního vydání uzavírá. 

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz