Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Výherce si převzal své nové auto za 350 000 Kč

Výherce si převzal své nové auto za 350 000 Kč

 
jine

pondělí, 7. listopadu 2016

Novinkou letošní Tour de Fleet byla atraktivní soutěž o nový osobní automobil. Zúčastnil se jí každý host Dne s Fleetem, který zkompletoval alespoň jednu slosovatelnou kartu. Řada hostů však odevzdala karet více. Slosování proběhlo na galavečeru s vyhlášením výsledků anket ALD Automotive Fleet Awards a Hankook Firemní auto roku 2016. Dnes, 7. 11. 2016, si šťastný výherce svou cenu převzal.

 

Zkompletovat slosovatelnou kartu nebylo nijak obtížné - stačilo si nechat potvrdit pět testovacích jízd, vyplnit potřebné údaje a vhodit ji do „blue boxu“ oblepeného logem magazínu Fleet. Všechny správně zkompletované a vyplněné karty byly před slavnostním galavečerem vloženy do osudí, ze kterého následně ruka Světlany Nálepkové vytáhla jednu, která vyhrála nový automobil. Šťastným výhercem se stal pan Daniel Nový, obchodní ředitel společnosti ista Česká republika, s.r.o. a také jeden z členů letošní manažerské poroty pro volbu Firemních aut roku. Dnes dopoledne si svou výhru v autosalonu Louda Auto z rukou obchodního ředitele společnosti Club 91, s.r.o. Michala Frýdy vyzvedl. Položili jsme mu při té příležitosti několik otázek.  

   

Na galavečeru jste nebyl přítomen, o výhře jsme vás tedy museli informovat telefonicky. Jaké to bylo, když jste z telefonu slyšel, že jste vyhrál auto?   

Když jste mi volal, jel jsem zrovna od lékaře, protože jsem byl ten týden nemocný, což mi bohužel znemožnilo i účast na galavečeru. Jinak bych si býval pro výhru došel na pódium. Po prvních slovech telefonátu jsem tomu ani nechtěl věřit, nějak mi to nedocházelo. Až po chvíli jsem pocítil opravdovou radost. Došlo mi, že to opravdu není žádný vtip, že jsem měl velké štěstí a vyhrál nové auto.

 

 

Vyhrál jste v minulosti něco podobně hodnotného?

Ne, nikdy jsem nic v žádné loterii nebo losování nevyhrál, ale to bude také tím, že nesázím... Nicméně této soutěže jsem se zúčastnil rád.

 

Kolik karet jste celkem vyplnil, vzpomenete si?

Nejsem si úplně jistý, buď tři, nebo čtyři...

 

A na kolika Dnech s Fleetem jste je kompletoval?

Na třech. Bohužel mi to nevyšlo do Pardubic, kam jsem se těšil. Jsem porotcem první rok a snažil jsem se k této funkci přistupovat zodpovědně. Nechtěl jsem jen udělat testovací jízdu, snažil jsem se zjišťovat si o autech i další informace.

 

A kolik aut jste si vyzkoušel? Určitě jich bylo minimálně patnáct, pokud jste odevzdal tři karty...

Vyzkoušel jsem si opravdu hodně různých aut, přesný počet si nepamatuji. Ale snažil jsem se při každé akci zaměřit na konkrétní automobilový segment, abych měl co nejlepší srovnání. Bohužel jsem kvůli neplánované absenci v Pardubicích zanedbal dodávkové vozy, což mě popravdě řečeno mrzí.

 

Letos jste se našich akcí tedy účastnil poprvé, jak na vás působily?

Dny s Fleetem se mi velmi líbily. Jsou to akce, které mají rozhodně smysl. Já mám například v naší firmě na starosti zhruba dvacet aut a je pro mě přínosné si různá auta otestovat, zjistit, na co se zaměřit, co je nového a jaké jsou trendy. Takže se rád zúčastním i příští rok. Zvažujeme ve firmě změnu značky, takže o důvod více mít dobrý přehled o nabídce na trhu.   

 

Jaká auta ve firmě používáte aktuálně?

Používáme vozy značky Hyundai. Auta pořizujeme formou operativního leasingu a obměňujeme je po čtyřech letech. Obchodní a servisní pracovníci mají většinou model i30 s tím, že obchodní zástupci mění auta po dvou letech a přebírají je od nich servisní technici. Takže ti dnes mají starší model i30 (před faceliftem, pozn. red.) a obchodní zástupci mají ten novější. Někteří zdatnější obchodníci ale dostali jako odměnu za dobré výsledky model i40. Zrovna tak servisní technik, který má nadstandardní přístup k práci, dostane novou i30 a ne dva roky starou, „zděděnou“. Všechna auta jsou k dispozici i pro soukromé využití, takže je to i významný motivační prvek. Management pak má vozy vyšších tříd.

 

A čím jezdíte vy?

S Hyundai Santa Fe.

 

Máte v rodině i jiná auta?

Soukromé auto nemáme, já používám zmíněné služební Santa Fe a manželka má vlastní firmu, která má v majetku tři automobily. Takže moje výhra bude první soukromé auto, které budeme po nějakých dvaceti letech vlastnit...

 

 

Jaké pro ně budete mít využití?

Auto bude k dispozici našim dvěma dcerám. Starší už řidičský průkaz má, ta mladší si jej bude v dohledné době dělat. Budou se o auto sice muset podělit, ale i tak z něj mají obrovskou radost. S tím, že by dostaly k dispozici vlastní auto, totiž vůbec nepočítaly.

 

Přejeme jim s ním tedy mnoho šťastných kilometrů! 

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz