Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Blíží se třetí den s Fleetem. Premiérově zavítá do Ostravy

Blíží se třetí den s Fleetem. Premiérově zavítá do Ostravy

 
2015-most

středa, 10. června 2015

Již příští týden, ve čtvrtek 18. 6. zavítá třetí část letošního fleetového turné do Ostravy. V premiéře se tak Den s Fleetem přesouvá do průmyslového regionu s nemalým fleetovým potenciálem.

 

Letošní šestidílné turné svým třetím zastavením uzavře první polovinu. Zatím se akcí v Plzni a Mostě zúčastnilo celkem 317 zástupců fleetových provozovatelů, osm dní před akcí v Ostravě je na ni zaregistrováno dalších 147 hostů, které samozřejmě doplňují ještě zástupci jednotlivých partnerů.

Centrem dění ostravského Dne s Fleetem bude multifunkční aula Gong, která je součástí industriálního areálu Dolní Vítkovice. Po mosteckém autodromu se jedná opět o místo vzniklé  „rekultivací“ následků původní těžby uhlí. Zatímco povrchový důl v Mostě byl zasypán a vyrostl na něm závodní okruh, zde byly prostory někdejšího hlubinného dolu a sléváren revitalizovány, aby sloužily široké veřejnosti k zábavě i poučení. Totéž mohou mimochodem očekávat i hosté ostravského Dne s Fleetem.

Program je opět složen z dopolední přednáškové a odpolední obchodně-společenské části s možností testování automobilů většiny značek domácího trhu. V dopolední části bude zajímavý akcent na problematiku CNG ve vozových parcích. Kromě vystoupení Markéty Veselé Schauhuberové ze společnosti RWE Energo, s.r.o. vystoupí s případovou studií na téma využití CNG v dopravě také Mgr. Rodan Broskevič, ředitel společnosti Vítkovice Doprava, a.s., která je dnes provozovatelem největšího fleetu aut na CNG v České republice. Přispívá tak mimo jiné i ke zlepšení životního prostředí v regionu. Vozy na CNG dnes dodává řada automobilek, mezi nimi i domácí Škoda, která v rámci dopoledního programu představí svou nabídku pro firemní klientelu, stejně jako značky Ford či Jaguar. Na programu bude také problematika konzultační role leasingové společnosti, jak ji chápe LeasePlan.

V Ostravě si odbydou svou premiéru dva zajímavé automobily. Prvním je nová Škoda Superb. Automobilka zatím svou novou vlajkovou loď na akcích v Plzni a Mostě představila pouze staticky, po zahájení prodeje již jsou automobily uvolněny i pro jízdy. Nepromeškejte tedy jednu z prvních příležitostí si nového Superba vyzkoušet! Druhou novinkou, která se zapojí do akce bude crossover Mazda CX-3. Oba tyto vozy jsou nominovány do ankety Hankook Firemní auto roku 2015, která je součástí ALD Automotive Fleet Awards 2015. Porotci tak budou mít první možnost tato auta zahrnout do svého hodnocení, neboť, stejně jako doposud, i ostravský Den s Fleetem je zároveň testovacím dnem Manažerské poroty pro volbu Firemních aut roku.

Zájemci o účast na Dnu s Fleetem Ostrava, který se uskuteční 18. června 2015 v multifunkční aule Gong, se ještě stále mohou hlásit zde.  

Prohlédněte si kompletní program Dne s Fleetem v Ostravě - Tour Zpravodaj č. 3/2015

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz