Fleet AwardsFleet Awards Firemní auto rokuFiremní auto roku Fleet SlovenskoFleet Slovensko
 

iFLEET » Eventy » Zprávy » Tour de Fleet 2015 vítá nové partnery

Tour de Fleet 2015 vítá nové partnery

 
ilustracni-0

čtvrtek, 27. srpna 2015

Za dva týdny pokračuje turné fleetových setkání časopisu FLEET dalším Dnem s Fleetem, tentokrát v Pardubicích. V Golf & Spa Resortu Kunětická hora se očekává dosud největší účast, daná pětiletou tradicí, dobrou dostupností a celkovou oblíbeností místa mezi fleetovými manažery. Dva týdny před konáním akce je přihlášeno již téměř 300 hostů včetně členů manažerské poroty pro volbu Hankook Firemního auta roku 2015.

 

Před druhou polovinu letošní tour de Fleet přibyli i nový partneři. V Pardubicích se představí společnosti Benzina a plejádu prezentovaných automobilových značek rozšíří Nissan.

Dealer s fleetovým programem
Novým partnerem je také společnost Hyundai HB a.s. Ta působí v Hradci Králové, Pardubicích, Havlíčkově Brodě a Karviné. Zabývá se prodejem nových vozů značky Hyundai a nabízí i Fleet program pro firemní zákazníky, nabízející definovaným kategoriím zákazníků zajímavé výhody a služby s přihlédnutím k jejich konkrétním potřebám. V komplexní nabídce najdou firemní zákazníci škálu finančních produktů, které jsou schopny vyřešit finanční potřeby, včetně pojištění s 0% spoluúčastí. 

Společnost zajišťuje úplný servis vozů s použitím originálních dílů a příslušenství Hyundai. Mohou využít programu permanent mobility v případě, že se vůz stal nepojízdným. V případě záruční opravy je automaticky náhradní vozidlo zdarma. V případě jiného typu opravy vozidla je nabídnuto náhradní vozidlo za absolutně bezkonkurenční ceny. Další služby, jako je pneuservis a uskladnění pneu, montáž originálního příslušenství a profesionální přístup jsou samozřejmostí. Moderní diagnostické zařízení již pouze doplňuje kompletní servis a služby na špičkové úrovni.

Koncept Tour de Fleet láká stále více i prodejce osobních automobilů. Větší dealeři se již dnes neobjedou bez svébytného fleetového programu a akce v regionech, zaměřené na lokální firmy, jsou  dobrou příležitostí k prezentování svých kvalit při obsluze vozových parků.
http://hb.hyundai.cz/

Car sharing v praxi
Dále se v Pardubicích představí společnosti CAR4WAY a.s. Jedná  progresivní a ojedinělý produkt správy vozového parku, který nabízí „firemní carsharing“. Jde o nabídku kombinující střednědobý pronájem (full servis operativní leasing), obohacený výjimečnými službami, jako 0% spoluúčast + náhradní vozy zdarma, doplněný o výhody veřejného a firemního carsharingu, s možnostmi individuálního nastavení a rozsahu služeb pro potřeby rozmanitých vozových parků malých i velkých firem.
www.car4way.cz

Nový mediální partner
Ve druhém pololetí přistupují k Tour de Fleet 2015 a anketám ALD Automotive Fleet Awards a Hankook Firemní auto roku i dva noví mediální partneři. CFO World je projekt orientovaný na finanční ředitele. Jeho primárním cílem je informovat o novinkách v oblasti práce finančních ředitelů, tj. ukázat, že svět financí není jen prostředím nudných čísel a účetnictví, že jde především o lidi, kteří mají velký smysl pro zodpovědnost a často řeší úkoly i mimo oblast finančního řízení, monitoringu a kontroly finančních procesů, plateb, cash-flow, finančního plánu a rozpočtu a vytváření strategických plánů. Více informací na www.cfoworld.cz Dalšího mediálního partnera představíme v některém z příštích článků.

Přihlaše se na následující akce Tour de Fleet 2015

 
 

Související články

 

Komentáře k článku

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve příhlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.
 
 
 
 

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@iFLEET.cz